Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu ATurneu A - București 19 octombrie 2013 - SK TENNIS HALLE
Mi am zis: "Ba baiatule, daca ai reusit in toate intalnire sa l bati pe Petrov, fara drept de apel, iar Petrov este un campion, un om care a reusit in sportul asta, inseamna ca poti si tu!" Asta m a linistit si mi a dat incredere
Felicitari Mihaita!...incet incet ma parasiti toti, poate numai asa am noroc la un podium. Zamfirica, Bute, Vali, Danut, pescarul Dan, si lista continua, ...toti baieti de baieti, ...pâna la urma vin si eu dupa voi, de ce sa ne bata altii, mai bine ne batem intre noi,. Ma bucur pt voi, felicitari la toti!
Poti sa zici ca eu am fost mentorul tau ca eu te-am ajutat psihic sa joci doua finale ,ca erai varza ,pierdeai la toti pinguini ,deci trebuie sa imi multumesti pentru asta scirba mica
Glumim glumim dar am uitat sa il felicitam pe Costi pentru organizarea turneului,pacat ca nu au fost mai multi participanti.
Chiar imi plac turneele organizate la el in sala - - - Actualizat - - -
Daca as fi participat azi la amatori poate plecam cu usa si Mihaita cu ce a vrut el.
Asta a fost o gluma.
Asta este serios Felicitari Costi si iti doresc turnee cu sala plina.
Un concurs dinamic ,fluent . Felicitari organizatorilor pt. conditiile ff bune oferite si participantilor pt. jocuri mai ales MARELUI NORO pt spectacolul oferit la masa de joc.
CLASAMENT AMATORI
1. Vranceanu Mihai
2. Dobre Titus
3. Vlase Dumitru
4. Matei Razvan
5-8 Damian Alin
5-8 Dinicescu Ion
5-8 Dumitru Gheorghe
5-8 Arabagiu Marius
CLASAMENT AMATORI
1. Vranceanu Mihai
2. Dobre Titus