Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Un pronostic: la open, daca imi este permis, castiga Mihai Craiovenu lejer.
Aici esti la Sema?Cu toata bunavointa am ajuns!
Cu parere de rau fata de cei care nu au putut ajunge din cauza vremii nefavorabile am inceput turneul ceva mai tarziu (10,25). Multele retrageri, inscrierile la sala, au fost operate incepand cu ora 10.
Multumim tuturor celor care au dorit sa ajunga la acest turneu si ii asteptam cu drag la urmatoarele turnee din București.
Cu parere de rau oltenii de mai sus nu mai pot ajunge. Autostrada A1 este blocata.Se inscriu : -Gheorghe Nicu -D T Severin-open,
-Popescu Cristian-Slatina -amator
Craioveanu pierde la cine si doar cand doreste dumnealui.Este deschis oricarui rezultat,Dumitra l-a invins pe Mihai la Romexpo.
acum la ora 17.10,pe tv digi 24 titlu" Armata intervine pe A1"..asa ca cei in drum spre Pitești..mare grija ! (km.52-60)Cu parere de rau oltenii de mai sus nu mai pot ajunge. Autostrada A1 este blocata.
De asemenea, Sultan Valentin si Marin Puiu isi cer scuze ca n-au putut ajunge, tot din cauza vremii.
hai Vladoiule,rupe-i dintii !Semifinale Amatori
Jaouir Khaled + Vladoiu Gelu