AmaTur: Turneu A Turneu A București, 25 ian 2014 Cupa Unirii, Top Tenis Arena

Clasament Loc
1 - 4.
Lungu Cosmin - București
Craioveanu Mihai - București
Dumitra David - Targoviște
Boaca Valentin - București
5 - 8.
Uta Adrian - București
Calin Mihai - Barlad
Enciu Alexandru - Slobozia
Popa Cristian - București
9 - 16.
Nestor Dragos - București
Motoroi Costin - București
Dumbrava Nicolae - București
Tomica Andrei - București
Zamfir Ionel - București
Voiculescu Alexandru - București
Chiru Paul - București
Leorda Rares - Reghin
17 - 24.
Constantinescu Marius - București
Micuda Mihai - București
Panea Ovidiu - București
Dascalasu Viorel - București
Cristache George - București
Nicolae Alexandru - București
Dinca Daniel - București
Barlan Lorena - București
25-36 loc 3 gr.sup.
Bocaniala Norocel - Galați
Ceacarescu Cristian - Slobozia
Aftenii Daniel - București
Vranceanu Mihai - București
Popescu Valentin - București
Dumitru Gheorghe - București
Constantin Teodor - București
Mihaila Aurel - București
Bejinariu Alexandra - București
Frasineanu Adrian - București
Ilie Marian - Targoviște
Barbu Alexandru - București
37 - 2v gr.inf.
Chen Xue Jie - Timișoara
38 - 45 1v gr.inf.
Lazaroiu Adrian - Targoviște
Bodeanu Dan - București
Filimon Bogdan - București
Tomica Silviu - București
Radu Daniel - București
Bratescu Adrian - Targoviște
Costachescu Doru - București
Visan Alexandru - București
46 - 52 0v gr.inf.
Petrov Dan - Timișoara
Cionoiu Cristian - București
Pata Andrei - București
Tepelea Ioana - București
Nicolae Paul - București
Marcu Nicolae - București
Costachescu Albert - București

Felicitari organizatorilor!Desi nu am facut o figura frumoasa,m-am simtit f.bine la turneu si cu siguranta voi reveni sa-mi iau revansa.Un turneu tare!Ne vom revedea la anu!Sper sa pot iesi din București!

Nu pot sa incep fara sa-i multumesc domnului Mihai Craioveanu - EL are tot meritul, EL m-a invatat sa joc tenis de masă. Multumesc domunui Fodoran pentru antrenamentele de acum 2 ani stie dansul de ce :)
Multumesc prietenilor care m-au sustinut si au crezut in mine, si multumesc celor care nu m-au sustinut facandu-ma mai puternic :)
Multumesc lui Khaled pentru ca mi-a oferit onoarea sa joc o finala alaturi de el, si de data asta o sa fac eu 10 flotari :) prietenii (Khaled) stiu/stie de ce.
In incheiere va doresc sa ne vedem bucurosi si sanatosi la urmatorul turneu, si mai ales voia buna sa primeze.
o seara frumoasa,
Danut Clapa

Felicitari Gelu, ai calitatea de a juca bine cu stiluri diferite; adauga tehnica, strategie si psihic si totul devine un cocktail greu de servit.
De acum incolo esti momeala cea mai cautata si va trebui insa sa faci fata celor care vor sa le fi victima ! ....Eu va trebui sa astept turneul B de la Brașov.
Cu stima ! M
- - - Actualizat - - -
Felicitari Gelu, ai calitatea de a juca bine cu stiluri diferite; adauga tehnica, strategie si psihic si totul devine un cocktail greu de servit.
De acum incolo esti momeala cea mai cautata si va trebui insa sa faci fata celor care vor sa le fi victima ! ....Eu va trebui sa astept turneul B de la Brașov.
Cu stima ! M

Piteștiul a ajuns acasa,dupa multe perupetii.Suntem sanatosi cu totii si speram sa ne vedem la urmatorul concurs. Felicitari castigatorilor!

Stie cineva daca DN 1 este blocat? Am stat sa se opreasca zapada si,normal, a inceput cu nădădăi. Sper sa nu rămân până la urmatorul turneu.
Felicitari Cosmine, m-am bazat pe tine, nu am dat pronostic cu toate ca am crezut spre 100%, ba chiar ti-am spus,...si era cazul. Asa cum a spus colegul nostru, a venit randul tau. Bravo!

Back
Sus