Nu m-am bucurat la tus si la net, ti-am facut doar tie in ciuda ca sa mori de necaz, pentru ca din cauza ca luasei prea multe beri la bord in loc de cap probabil aveai altceva si ai facut urmatoarele:
- ai scandat cat te-a tinut gura impotriva mea in timp ce jucam punctul (nu conteaza daca era impotriva mea, conteaza ca era in timp ce jucam).
- ai intrat in timpul seturilor si meciului in teren de N ori, numai eu te-am data afara din teren de vre-o 3-4 ori
- ai facut tot felul de aluzii ca as fi slabut la tenis si tu mare jucator si la fel si despre ceilalti jucatori zicand despre ei ca sunt citez "pinguini" (nu m-au deranjat astea ca nu am cum sa iau in considerare vorbele cuiva care intr-un moment nu si-a dat seama ce vorbeste). Hai sa zicem ca pe mine nu ma aveai la inima dar pe Khaled pe care l-ai sustinut de ce ai zis ca e ,citez din nou, "pinguin" ? (de altfel dandu-i si sfaturi proaste de joc - avand in vedere ca suntem colegi de echipa si jucam frecvent impreuna stia mult mai bine ca tine cum sa joace impotriva mea ....). Un alt aspect de luat in seama e cum Dumnezeu mergi sa-i dai sfaturi cuva dupa care vorbesti la adresa lui utilizand un fel de invective "pinguini" etc. Eu stiu ca ori esti prieten cu ceineva si-l respecti, ori nu esti.
- ai facut tot felul de aluzii nu tocmai ortodoxe chiar de fata cu Craoiveanu - care fie vorba intre noi diferenta dintre tine si el este la fel ca diferenta dintre Everest si o pietricica ....
Cam asta a fost cronica meciului ....

tu sa fi sanatos domnule Berov ... aaaa Petrov am vrut sa zic... ca noi le-om duce toate.
Danut