AmaTur: Turneu A Turneu A București, 25 ian 2014 Cupa Unirii, Top Tenis Arena

Printre cei 55 de participanti la OPEN (din listele grupelor inferioare) au participat si 3 concurenti din Pitești. Vad ca in clasament nu sunt trecuti. Unde i-ati PITIT? Sau Crivatul a troienit zapada si in interiorul salii. Sa fie asta explicatia ca nu exista poze de la turneul OPEN?

Printre cei 55 de participanti la OPEN (din listele grupelor inferioare) au participat si 3 concurenti din Pitești. Vad ca in clasament nu sunt trecuti. Unde i-ati PITIT? Sau Crivatul a troienit zapada si in interiorul salii. Sa fie asta explicatia ca nu exista poze de la turneul OPEN?
Cei trei participanti despre care intrebati, d-nii Liviu Petrescu, Ion Dinicescu si Luc Fourichon au fost asteptati cu sperante la turneu, din pacate km 55 din autostrada (in spatele unui bolcaj cu vreo 20 de vehicule tamponate) i-a tinut captivi vreme de vreo 8 ore, reusind sa iasa din autostrada abia spre ora 22,00., o data cu finala turneului.
Un alt grup de impatimiti,d-l Bularda, Costi Corcoz, Dorin si Madalina David, venind dinspre Focșani, au petrecut sambata si chiar si duminica in Buzău, blocati fiind de codul rosu.
Le-am multumit tuturor pentru intentia care ne-a onorat, si ii asteptam ca invitati speciali la urmatorul turneu Top Tenis Arena.

Nu stiu daca este adevarat, dar am auzit ca, Cosmin Lungu, coleg cu mine la Viva Sport nu a fost lasat sa joace finala cu tricoul clubului la care activeaza, acesta fiind "amenintat" ca nu va fi filmat... aiurea, daca a fost asa chiar e lipsa de fairplay si totusi imi vine greu sa cred pentru ca si eu la Top Tenis Arena am jucat cateva finale si nu a fost absolut niciodata nici o problema.
Inca nu pot sau nu stiu ce sa cred..
Felicitari tuturor participantilor, invingatorilor, invinsilor, organizatorilor !
Felicitari Gelu Vladoiu si Popa Cristi pentru rezultatele obtinute !

Nu stiu daca este adevarat, dar am auzit ca, Cosmin Lungu, coleg cu mine la Viva Sport nu a fost lasat sa joace finala cu tricoul clubului la care activeaza, acesta fiind "amenintat" ca nu va fi filmat... !
Cum adica nu sti daca este adevarat !? Cosmin este coleg cu tine si nu-ti spune? Multumesc pentru felicitari!

Felicitari invingatorilor: Cosmin si D-nul Craioveanu de la open, Danut Clapa si Khaled de la amatori. Singura surpriza de la aceste 2 categorii este doar castigatorul de la amatori. Mult succes in viitor si felicitari organizatorilor!

Felicitari invingatorilor: Cosmin si D-nul Craioveanu de la open, Danut Clapa si Khaled de la amatori. Singura surpriza de la aceste 2 categorii este doar castigatorul de la amatori. Mult succes in viitor si felicitari organizatorilor!
Surpriza!Asta a fost o minune:lol:
- - - Actualizat - - -
Danut a tras CLAPA la toate pronosticurile;)

Surpriza!Asta a fost o minune:lol:
- - - Actualizat - - -
Danut a tras CLAPA la toate pronosticurile;)
Pentru mine n-a fost o surpriza evolutia lui Danut...
E, unii sunt mai la curent cu evolutia lui din ultima vreme.
Iar tu, Dane, am auzit ca devii comentator sportiv....abia astept inregistrarile sa vad cata sportivitate ai afisat.

Danut a stat la SPA cu dl. Craioveanu. L-a urmarit pas cu pas, ca-n tinerete. Daca la tenis nu i-a calcat pe urme, macar la SPA sa-l insoteasca:)

Pentru mine n-a fost o surpriza evolutia lui Danut...
E, unii sunt mai la curent cu evolutia lui din ultima vreme.
Iar tu, Dane, am auzit ca devii comentator sportiv....abia astept inregistrarile sa vad cata sportivitate ai afisat.
Poate cronicar sportiv,daca tu vezi un jucator ca se bucura la un tus sau la un net ce dreac sa mai zici,intreabal pe Khaled si dupa aia poti sa comentezi:geek:

Organizatorii nu cred ca sunt implicati in chestia asta. Dan, Rares sau Vali si-au vazut de treaba lor, cu organizarea, nici nu puteau sa impuna asa ceva. Probabil ca a fost ceva acolo, dar nu-mi vine sa cred ca L.Cosmin s-a dezbracat de tricou. Probabil ca a fost o discutie amicala (mai veche).

Ultima editare:
Vremuri grele-Turnee Bune!!!!
Printre atatea coduri galbene portocalii rosii,zbarnaie mingea de celuloid de nu ti vine sa crezi!!!
Felicitari organizatorilor si participantilor !!!

Se pare ca Gelutzu se apropie de punctul de plecare si inchide cercul .Mai are 2 locuri de urcat pana la podiumul cel mai inalt.Bravo!!!
Bravo si tie Dane!!!Se pare ca de data asta le ai tras clapa.
- - - Actualizat - - -
Ce se intampla cu domnul Petrov care nu mai joaca nimic la Open?
S-a apucat de alte sporturi?
Dane-hai inapoi la Amatori!!!!Te ai inzapezit de tot la Open!!!

Poate cronicar sportiv,daca tu vezi un jucator ca se bucura la un tus sau la un net ce dreac sa mai zici,intreabal pe Khaled si dupa aia poti sa comentezi:geek:

De ce nu cronicar sportiv la Open ?:) La Amatori, orice cronica a finalei nu putea fi decat inutila, deoarece ambele cupe ale finalistilor au ajuns in acelasi loc. Khaled si Clapa sunt colegi de echipa la Viva 2. Nu intamplator au jucat finala.

Back
Sus