AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ București - Toptenis Arena 2-3 aprilie 2016

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare
se retrag de la incepatori, Chiriac Marius si Tocariu Sebastian,
mult succes tuturor participantilor.

Cu mare parere de rau se retrage Gabriel Iacob - Iași de la avansati ( probleme de servici)

Rog pe dl. Dan sa mute in primul post .

Da , am vorbit acum pentru cazare , se pare ca acesta vila " La Vila Maria " este si ia foarte aproape de sala si am negociat un pret de 50 lei pers/noapte .
Sint disponibile 30 locuri , si chiar mai mult , in aceeasi vila mai sint si apartamente tot asa pentru 4 persoane si le cedeaza pentru acelasi pret de 50 lei / persoana .
Camerele sint de 4 paturi si majoritatea au baie propie . Nu ne pot ajuta cu micul dejun , in rest totul este ok , oameni seriosi , si va pot indruma pe fiecare sa ajungeti la adresa .
Datele de contact sint : La vila Maria , Strada Institutul Medico Militar nr 9, Sector 1, București,
Telefoane pentru rezervari : 0722 997 300 - Dl. Marica si 0727 527 806 - D-na Andreea .
Am specificat pentru rezervari - Pentru turneul de tenis de masă Top Tenis Arena ( Splaiul Independentei 319 )

Multumesc d-lui Lovin pentru "sursa" , nu stiam de dinsii , am fost si la hotel Yesterday cu care am mai colaborat , dar se pare ca pretul este de 100 lei/per. si nu stiu ce disponibilitate au pentru perioada 1-3 Aprilie , asa ca am renuntat la dinsii .

Se inscrie Mihaila Aurel / București / Open

Se retrage Cerasela Apostol ( am fost anuntat telefonic )

Buna ziua ,
Se retrage din concurs Uzuneanau Costica - Galați, motive medicale .
Multumim pt intelegere

Pe ultima suta de metri se inscrie l TIC IOAN la OPEN din ORADEA

- - - Actualizat - - -

corect : TIC IOAN -OPEN - ORADEA

Cu parere de rau,ma retrag..Mi e lehamite sa merg singur in masina atata drum si am venit si tare obosit din concediu(LOL)
Distractie placuta!

Verdet Adrian din Timișoara la Open!! Sa înscris aseară și nu este în lista. Mulțumesc!! :-)

Se inscrie Ivan Sorin Ioan la avansati din Targoviște

Trimis de pe al meu ASUS_Z00AD folosind Tapatalk

Back
Sus