AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ București - Toptenis Arena 2-3 aprilie 2016

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare
La categoria Avansati se inscriu din Curtea de Argeș:
Stan Catalain
Zavricescu Geo.

se retrag de la incepatori, Chiriac Marius si Tocariu Sebastian,
mult succes tuturor participantilor.

Cu mare parere de rau se retrage Gabriel Iacob - Iași de la avansati ( probleme de servici)

Rog pe dl. Dan sa mute in primul post .

Da , am vorbit acum pentru cazare , se pare ca acesta vila " La Vila Maria " este si ia foarte aproape de sala si am negociat un pret de 50 lei pers/noapte .
Sint disponibile 30 locuri , si chiar mai mult , in aceeasi vila mai sint si apartamente tot asa pentru 4 persoane si le cedeaza pentru acelasi pret de 50 lei / persoana .
Camerele sint de 4 paturi si majoritatea au baie propie . Nu ne pot ajuta cu micul dejun , in rest totul este ok , oameni seriosi , si va pot indruma pe fiecare sa ajungeti la adresa .
Datele de contact sint : La vila Maria , Strada Institutul Medico Militar nr 9, Sector 1, București,
Telefoane pentru rezervari : 0722 997 300 - Dl. Marica si 0727 527 806 - D-na Andreea .
Am specificat pentru rezervari - Pentru turneul de tenis de masă Top Tenis Arena ( Splaiul Independentei 319 )

Multumesc d-lui Lovin pentru "sursa" , nu stiam de dinsii , am fost si la hotel Yesterday cu care am mai colaborat , dar se pare ca pretul este de 100 lei/per. si nu stiu ce disponibilitate au pentru perioada 1-3 Aprilie , asa ca am renuntat la dinsii .

Se inscrie Mihaila Aurel / București / Open

Se retrage Cerasela Apostol ( am fost anuntat telefonic )

Buna ziua ,
Se retrage din concurs Uzuneanau Costica - Galați, motive medicale .
Multumim pt intelegere

Pe ultima suta de metri se inscrie l TIC IOAN la OPEN din ORADEA

- - - Actualizat - - -

corect : TIC IOAN -OPEN - ORADEA

Cu parere de rau,ma retrag..Mi e lehamite sa merg singur in masina atata drum si am venit si tare obosit din concediu(LOL)
Distractie placuta!

Cu parere de rau,ma retrag..Mi e lehamite sa merg singur in masina atata drum si am venit si tare obosit din concediu(LOL)
Distractie placuta!

La cat ati tras de somnii aia va cred. Frumos concediu :D

Verdet Adrian din Timișoara la Open!! Sa înscris aseară și nu este în lista. Mulțumesc!! :-)

Se inscrie Ivan Sorin Ioan la avansati din Targoviște

Trimis de pe al meu ASUS_Z00AD folosind Tapatalk

Back
Sus