AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ București - Toptenis Arena 2-3 aprilie 2016

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare
Ieri am fost martori la imaginea reala care ne-am dorit-o intotdeauna la acest circuit. Lumea AmaTur redevine noua cu fiecare copil care intra-n viata noastra. El,dornic de avansare/dezvoltare pe acest plan, in timp ce noi mergem in continuare pe ideea ca miscarea ajuta creierul sa se elibereze de stres. Acesta este un turneu reusit: Cand incercam sa ne reducem stresul prin simplitate,constientizand si ca sufletul se vindeca atunci cand esti in preajma copiilor talentati. Felicitari copiilor de Open+

Felicitari organizatorilor, pentru modul in care au gestionat acest turneu greu; dar frumos ! Sala impecabila,super conditii de tenis de masă.

Ati jucat cu el ? Eu zic ca e meritat locul ia provocati-l la un meci si imi veti da dreptate.
Totusi, sa pui pe locul 1 pe lista un jucator cu ZERO turnee in 2015 si un singur turneu in 2016, ridica unele suspiciuni .... nu conteaza valoarea, ci respectul pentru ceilalti. De sarpe nici nu mai vorbesc.

Totusi, sa pui pe locul 1 pe lista un jucator cu ZERO turnee in 2015 si un singur turneu in 2016, ridica unele suspiciuni .... nu conteaza valoarea, ci respectul pentru ceilalti. De sarpe nici nu mai vorbesc.

Nea Mihai,ce ai patit la turneu de ai avut rezultatele alea ,sau ti-a barbreit Locul 1 toti dinti de la iarba si nu ai mai avut cu ce juca:D

Nea Mihai,ce ai patit la turneu de ai avut rezultatele alea ,sau ti-a barbreit Locul 1 toti dinti de la iarba si nu ai mai avut cu ce juca
Am vrut sa fac publicitate la fețele Tenergy 05, or fi ele cele mai bune, dar nu joaca singure. Oricum, am jucat destul de bine, era chiar sa si castig 2 seturi in meciuri diferite.

Back
Sus