Felicitari nea Puiu !Finala Amatori
Marin Puiu - Avram Gabriel 1-0 2-0 3-0
Vezi atașament 7779
Acum avem trei doljeni care au reusit sa castige la categoria amatori turnee importante(A ori A+). La mai multe !
Ultima editare:
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Felicitari nea Puiu !Finala Amatori
Marin Puiu - Avram Gabriel 1-0 2-0 3-0
Ca participantEste parerea dumneavoastra ca participant sau ca organizator????
Un mare BRAVO pentru rezultate lui Ionut Nica, Gelutu Vladoiu, Pali Tokos ! Am avut gura poleita.
Succes trupei din Sibiu, precum si lui Gelu Vladoiu si Ionut Nica, BV, prietenului Pali Tokos !
Partide faine, meciuri adevarate, atmosfera de sarbatoare (desi afara plaua incontinuu), rezultate bune !
Suntem cu "ochii" pe voi
O zi norocoasa, tuturor !i
- - - Actualizat - - -
i
De asemenea urez succes (si le tin pumnii) lui Dan Dumitrescu, Marcel Giosan, Emi Beltechi, Florin Govorean, Pralea Constantin, Vladut Farcas.
Tuturor, Bafta !
Mi de scuze ptr nu mi place. Telefonul...gresealaStimate PARTICIPANT!!Si eu am venit din coltul tarii la acest turneu -la Amatori;nu cereti nimanui scuze in numele meu, nu e nevoie.
A fost un turneu excelent, bine organizat,cu conditii foarte bune (vorbesc de Vivasport).Chiar nu m au deranjat mingii,sandwichuri,sucuri sau ce spuneti dumneavoastra ca s au dat sau nu.O sa revin la Vivasport cu placere.
domnule Bodeanu domnul Stoica Mihai a invins la eliminatorii cu scorul de 3 la 1 nu 3 la 0 trebuie totusi daca a castigat macar sa spuna scorul corect , va multumesc si sper sa faceti modificarea.
Sent from my P5 using Tapatalk
Si uite asa am mai "scapat de niste adversari puternici" de la amatori.....!
Felicitari Brașovenilor pt rezultate!
Pt mine a fost prima data cand am venit la Viva, mi-a placut mult si cu siguranta o sa revin.
Respect pt toti organizatorii de turnee!
Si vreau sa-l mai felicit pe Brulea Petre pt ambitia lui, bravo Petrica!
si eu am castigat 2 seturi... Arion CostelDin pacate, multe rezultate din eliminatorii nu au fost transmise catre foaia de concurs, asa ca din oficiu au fost trecute cu 3-0.
Imi cer scuze celor care au castigat mai multe seturi, stiu ca este important si scorul, asa ca pe viitor ma gandesc sa il trec 3-2.