AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ BUCURESTI VIva Sport Club 31 mai 2014

La multi ani,Gelule.Judecand dupa felul in care ai electrocutat un jucator de 20 de ani (care m a ciupit pe mine in superioare),n as zice ca ai 50.
Poate mai curand 35 .
Sanatate si multe impliniri!!!!

- - - Actualizat - - -

Meciul meu in afara turneului-cu ierbarul Miron Liviu-openist-s a terminat dupa cum era de asteptat cu victoria acestuia cu 3-1.
Totusi i am luat un set.Dar mai lipsea ceva .Data viitoare o sa mi dau pe iarba cu ulei de drujba din belsug si promit ca o sa l inving.
Toate mingiile pe care le trage el o sa se lipeasca de paleta mea.Daca vreau i le trimit inapoi.Dar cer cate o bere pe fiecare minge:p

O zi ploioasa in iunie inseamna belsug , sambata si la Viva S Club a fost belsug din plin : organizare (in primul rand) , meciuri , parteneri si atmosfera degajata.... programarea in doua sali a fost o iinitiativa excelenta.....

Meciul meu in afara turneului-cu ierbarul Miron Liviu-openist-s a terminat dupa cum era de asteptat cu victoria acestuia cu 3-1.
Totusi i am luat un set.Dar mai lipsea ceva .Data viitoare o sa mi dau pe iarba cu ulei de drujba din belsug si promit ca o sa l inving.
Toate mingiile pe care le trage el o sa se lipeasca de paleta mea.Daca vreau i le trimit inapoi.Dar cer cate o bere pe fiecare minge:p

Mihai, the dark side te-a acaparat. Parca erai prozelitul fetelor legale, fie ele cu pini sau lise. Maine-poimaine te vad cu fete rascoapte, lipite din 2 in 2 sau cine stie cum.

Mihai, the dark side te-a acaparat. Parca erai prozelitul fetelor legale, fie ele cu pini sau lise. Maine-poimaine te vad cu fete rascoapte, lipite din 2 in 2 sau cine stie cum.

Dupa cum se vede in clasament, nu faci nici o smecherie nici cu iarba.Uita te la mine .Sunt pilaf cu orez.E foarte posibil sa ma intorc la fetele soft ,la cele de o violenta extrema, of +++.
Desi as incerca si antipowerul.

Felicitari organizatorilor (multumesc pentru sala mica VIP de sus cu vedere spre bazinul de 5*) si nu in ultimul rand lui nea Puiu, care in 2 ani a avut o evolutie uriasa. Sa-l conduc cu 2-1, iar in setul 5 cu 7-5, ca in final sa castige cu 10-7 (in primii 16) e mare lucru. Bravo nea Puiu!

Nota 1o pentru organizare. Romania este in prezent tara celor care nu stiu pe ce lume se afla. Multumiri pentru conditiile de exceptie create in micul nostru univers in care ies la suprafata valorile reale . Felicitari tuturor competitorilor care tin aprinsa torta romaneasca.

Back
Sus