AmaTur: Turneu A Turneu A, Calarași - 15.07.2017 ANULAT!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

stanciusilviu

organizator tehnic
Scor reacție
92
Vârstă
50
Locație
calarasi
Din cauza faptului ca, dupa expirarea perioadei de retrageri ,am fost sunat de mai multi participanti inscrisi la concurs,care mi-au comunicat ca nu mai pot fi prezenti maine, ma vad nevoit sa anulez concursul,cu scuzele de rigoare fata de cei carora le-am incurcat programul in acest weekend.Turneul o sa il reprogramez in alta perioada disponibila in calendar.O zi buna tuturor!

Turneu ?A- Călărași - Sâmbătă 15.07.2017

LOCALITATEA: Călărași, str. Musetelului, nr. 1;
DATA: Sâmbătă 15 iulie 2017;
CATEGORII: Open + Amatori;
ORA DE ÎNCEPERE:
Amatori: 08.45 - 09.15 ? validare înscrieri, la 9.30 încep meciurile;
Open: 12.30 - 13.15 ? validare înscrieri, la 13.30 încep meciurile;
SALA: Sala de sport a Grupului Școlar Danubius;
INDICAȚII ACCES:
ATENTIE: SALA DE SPORT SE AFLA IN SPATELE LICEULUI,PE STRADA MUSETELULUI,TASTATI PE GPS ACEASTA STRADA!
LOGISTICĂ: 12 mese (Yasaka, Joola, Butterfly, Donic), mingi Ynhe***;

TAXA: 25 lei Adulți, 10 lei Copii și 0 lei persoanele cu dizabilități, 1 leu/participant se va dona către AmaTur;
Se asigură:
- apă plata ;
MATERIALE DE PREMIERE:
Pt. locurile 1?4 ? cupe + diplome
INSCRIEREA/RETRAGEREA PARTICIPANTILOR:
- pe forum sau telefonic;
- prioritatea la înscriere: primul venit, primul servit;
- ultima retragere Joi 13.07.2017, ora 21,00;
- retragerile înainte de termen vor fi monitorizate: R1;
- retragerile după termen vor fi penalizate cu 2 puncte: R2;
- absenții vor fi penalizați cu 3 puncte N;
- organizatorii își rezervă dreptul de a refuza persoanele care au creat probleme referitoare la abateri regulamentare sau de natură a împiedica sub orice formă bunul mers al competiției
(atitudine necuviincioasă, nemotivați, retrageri multiple, etc.);

SISTEMUL DE JOC:

- Amatori maxim 40 de participanți;Participă orice jucător amator cu MP mai mică de 20;

- Open maxim 32 de participanți;- Participă jucătorii cu MP mai mare sau egală cu 20 precum si
jucătorii din categoria imediat inferioară (Avansați cu MP 10?20 - care sunt rugați să-și anunțe optiunea la OPEN), în limita locurilor disponibile;

- Se joacă în sistemul cel mai bun din 5 seturi (3/5);
- Grupe inferioare de câte 6 jucători ? se califică 4;
- Capi de serie grupe inferioare ? conform MP;
- Grupe superioare de câte 4 jucători ? se califică primii 2;
- Capi de serie grupe superioare ? conform rezultate grupe inferioare;
- Tablou eliminatoriu de 16, 32;
- Ordine favoriți eliminatorii ? conform număr de ordine grupe superioare.
- Locurile II se împart în două urne (partea inferioară, respectiv superioară a tabloului, astfel încât locurile 1 și 2 dintr-o grupă superioară să nu se întâlnească decât în finală) și vor fi trase la sorți;
ORGANIZATOR:
- Stanciu Silviu, tel. 0728.060.409;
ORGANIZATOR TEHNIC:
- Stanciu Silviu, tel. 0728.060.409.

Ultima editare:
Buna ziua. Ana Rosoga , din Cta. Amatori. Multumesc !

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

- ANA Bine ai revenit. Absentele tale de la ultimele Turnee mergeau triste prin salile de joc cautandu-te...:D
- Pentru Panait Adrian trebuie o Cupa speciala fiind in permanenta primul care se inscrie la Turnee este "UN DESCHIZATOR DE LISTE SAU DE DRUMURI...":D

- ANA Bine ai revenit. Absentele tale de la ultimele Turnee mergeau triste prin salile de joc cautandu-te...:D
- Pentru Panait Adrian trebuie o Cupa speciala fiind in permanenta primul care se inscrie la Turnee este "UN DESCHIZATOR DE LISTE SAU DE DRUMURI...":D
Multumesc :) ...cand pot, vin cu drag !

Stanciu Silviu
Stanciu Alin
Costache Claudiu
Chirita Cristian
Craciunica Gabriel
Ceacarescu Cristian
-toti-open
Stanciu Stelian
Tataranu Mircea
Stanciu Alexandru
-amatori-

Buna dimineata, ma retrag (Rosoga Ana)_ pt ca se va face un turneu in zona mea...asa am inteles..in aceeasi zi..succes participantilor!

Buna dimineata, ma retrag (Rosoga Ana)_ pt ca se va face un turneu in zona mea...asa am inteles..in aceeasi zi..succes participantilor!

Ana, nu cred ca este posibil pe o raza mai mica de 300 km fata de Călărași sa fie alt turneu, dar.... nu te contrazic!

O sa vad...dk si cu parca...dk nu, si mai raman locuri, revin cu inscrierea aici..:)

Ma refeream la organizarea unui turneu B in aceeasi zi, tu faci cum crezi ca e mai bine pt tine..nu e problema...

Nu cred ca este o idee buna..

3.2 Calendarul competițional
-fiecare localitate are dreptul să organizeze un număr maxim de 3 turnee A, cu excepția localităților Oradea și București unde se pot organiza 6, respectiv 8 turnee (2, respectiv 4/sală specializată). în condițiile în care sunt locuri libere în calendar se poate discuta cu coordonatorul zonal care supune la vot suplimentarea turneelor A.
-la începerea fiecărui sezon competițional, Coordonatorii AmaTur stabilesc împreună cu organizatorii locali datele de disputare ale turneelor de tip A si A+, ținând cont de împărțirea geografică și disponibilitatea organizatorilor și le publică pe site. Grila poate fi completată cu turnee A pe parcursul anului, în acord cu organizatorii AmaTur. Anunțurile de turneu se pot face după apariția acestora în calendarul 2017.
-se pot programa turnee B în aceeași zi cu un turneu A, la o distanță de minim 100 km;

Va fi organizat un Turneu - B - la Techirghiol

3.2 Calendarul competițional
-fiecare localitate are dreptul să organizeze un număr maxim de 3 turnee A, cu excepția localităților Oradea și București unde se pot organiza 6, respectiv 8 turnee (2, respectiv 4/sală specializată). în condițiile în care sunt locuri libere în calendar se poate discuta cu coordonatorul zonal care supune la vot suplimentarea turneelor A.
-la începerea fiecărui sezon competițional, Coordonatorii AmaTur stabilesc împreună cu organizatorii locali datele de disputare ale turneelor de tip A si A+, ținând cont de împărțirea geografică și disponibilitatea organizatorilor și le publică pe site. Grila poate fi completată cu turnee A pe parcursul anului, în acord cu organizatorii AmaTur. Anunțurile de turneu se pot face după apariția acestora în calendarul 2017.
-se pot programa turnee B în aceeași zi cu un turneu A, la o distanță de minim 100 km;

Va fi organizat un Turneu - B - la Techirghiol

Da domnul Fratea ..am zis eu ca nu e regulamentar! Era vorba asa de fair-play...dar asta nu se pune! Succes la concurs..noi sa fim sanatosi!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus