AmaTur: Turneu A Turneu A Călărași, 20.05.2017

@GeluBv

Multumesc pentru atitudinea impartiala si obiectivitatea afisata.
Desi nu va cunosc (decat dupa 'nickname'), aveti intreaga mea apreciere.

Scuzele dl. organizator au fost luate in considerare si sper ca pe viitor Călărașiul sa fie aceeasi gazda primitoare
dar intr-o sala potrivita pentru un turneu Amatur de nivel A.

Toate cele bune.

Cred ca nici din partea comisiei de disciplina nu putem spune mai mult, Gelu a sintetizat perfect esenta cazului, precum si posibilele consecinte.

Cert este ca s-a ajuns intr-un punct de egalitate perfectă. Abandonul unuia nu dă dreptul altuia să fructifice rezultatul direct.

Cel care a plecat a jucat superioarele chiar dacă rezultatele nu au confirmat trecerea spre eliminatorii.

Trebuia să se mai joace un set!

Acum nu trebuie să facem o tragedie din asta, mai ales că Silviu a trecut printr-o situație atipică. Faptul că si-a cerut scuze cred ca ?nseamnă mult.

Rog pe Alex să lase de la el cu speranța că s-au tras ?nvățăminte după această speță, si bineinteles că nu se mai întâmplă.

Asta este si o ?nvățare de minte, ca alta dată să avem grijă atât de setaveraj cât și de punctaveraj.

As mai avea totuși o întrebare, poate ne lămurește cineva. De ce grupa superioara nr. 2 amatori(cea în cauza) s-a terminat peste mai bine de 30 minute după ce celelalte grupe se încheiasera și au fost nevoiți toți ceilalți jucători sa aștepte.

@silvinio

Cele descrise de dvs. nu reprezinta un punct de vedere fondat pe Regulament.

Ordinea modificata a meciurilor nu altereaza cu nimic situatia rezultatelor. Sunt rezultatele meciurilor, acelea au condus la balotaj.
Eu doar am fost cooperant si de bun simt si mi-am dat acordul cu conditia ca si ceilalti jucatori din grupa sa fie de acord cu schimbarea ordinii meciurilor.
A fost un acord comun.
E un lucru similar cu cel pe care l-a spus si organizatorul: daca sunt toti jucatorii unei grupe de acord sa joace cu alte mingi e decizia lor.
Nu e ca si cum am fi jucat cu alta minge (de celuloid) si, eu, desi mi-am dat acordul la momentul respectiv, acum m-am trezit nedreptatit.

Precizarile dvs sunt doar detalii colaterale, pe care toti le cunoastem si care abat atentia de la esenta problemelor exprimate de mine.
Multumesc.

Ma vad nevoit sa-ti raspund punctual la cele semnalte de tine, intrucat vad ca fabulezi mult.
Pe mine nu m-a intrebat nimeni daca sunt de acord sa se schimbe ordinea jocurilor in grupa cum sustii tu.
Din aceasta cauza nu am fost de acord cu tine sa aman jocul.
Eu am dus foaia cu rezultatele la organizator. In timp ce notam rezultatul ultimului tau joc, voi ati fost cei care mi-ati spus ca celalalt e plecat.
Daca aveai nelmuriri, de ce nu ai mers cu mine sa informezi organizatorul de situtia respectiva?
Eu am informat organizatorul ca celalalt a plecat. Dansul a luat o decizie normala, zic eu, intrucat tu ai pierdut meciul direct.
Sa nu mai spun ca grupa noastra a fost ultima cu trimiterea rezultatelor, toti asteptam sa terminati voi de jucat.
Daca lasam sa duceti voi foaia mai eram si acum la Călărași.
Ai fi contestat, probabil, ca tu nu poti juca 3 jocuri unul dupa altul, fiind meci decisiv, ai fi cerut pauza intre jocuri.
Eu am incercat sa fluidizez, oarecum, desfasurarea turneului, am castigat cu 3 - 0 la toti :), si iata ca, tot ultima grupa am fost cu trimiterea rezultatelor.
Ai asteptat sa se scoata foile cu grupele superioare sa-ti aduci tu aminte, ca ai o problema.
In fata organizatorului ai spus ca esti de acord cu decizia luata.
Ai ajuns in fata calculatorului, probabil in fata unei beri sau mai stiu eu ce, si ai zis: hai sa contest si eu ceva.
Si eu as putea contesta ca in oras sunt foarte multe gropi pe strazi, unele nu au mai vazut asfalt de foarte mult timp.
Chiar daca vei contesta ca cele expuse de mine nu sunt in litera si spiritul regulamentului, dar sunt in spiritul bunului simt.

As mai avea totuși o întrebare, poate ne lămurește cineva. De ce grupa superioara nr. 2 amatori(cea în cauza) s-a terminat peste mai bine de 30 minute după ce celelalte grupe se încheiasera și au fost nevoiți toți ceilalți jucători sa aștepte.

Se pregătea grupa de plecarea lui Liviu :))))

Mai bine spune ce este cu performanța asta si aia de la Focșani. Ori ai fost bine încălzit la Brașov!?:)))

Felicitări!

Se pregătea grupa de plecarea lui Liviu :))))

Mai bine spune ce este cu performanța asta si aia de la Focșani. Ori ai fost bine încălzit la Brașov!?:)))

Felicitări!

Haideți domnul Gelu, ma dați de gol acum ; eu am ținut ascuns ca am făcut "cantonamentul" la Brașov în săptăm?na premergătoare turneului de la Focșani cu niște oameni și jucători de mare calitate și țin sa va mulțumesc cu acesta ocazie public pentru felul în care m-ați primit alături de voi. Acum, sa ne vedem sănătoși la Open (încă ma mai gîndesc cum sa scot servele alea ☺️)

@silvinio

Intr-adevar, va confirm: cele expuse de dvs. nu sunt in litera si spiritul regulamentului iar fabulatiile sunt parte din 'repertoriul' pe care il afisati.
In aceeasi masura, constat ca bunul simt nu va caracterizeaza.

Nu exista nicaieri in Regulament stipulata o limita a duratei unei partide, iar consumul de bere cred a facut ravagii in imaginatia dvs.

Acordati respectul cuvenit, daca doriti sa purtam o discutie civilizata.

Back
Sus