AmaTur: Turneu A Turneu A Cluj Napoca Sambata 15 Martie 2014

va salut ! DLE STEFAN CU RESPECT SI FARA RAUTATE UNII COLEGI INTREABA DACA SE ASIGURA APA MINERALA LA ACEST CONCURS ! ?
fiind departe de orice magazin lumea trebuie sa vina pregatita in caz ca apa lipseste din meniu sa zic asa! venim cu ea la purtator!, eu nu ca oricum nu imi place apa ca de bereaaa ai mai buna !:D

Ultima editare:
va salut ! DLE STEFAN CU RESPECT SI FARA RAUTATE UNII COLEGI INTREABA DACA SE ASIGURA APA MINERALA LA ACEST CONCURS ! ?
fiind departe de orice magazin lumea trebuie sa vina pregatita in caz ca apa lipseste din meniu sa zic asa! venim cu ea la purtator!, eu nu ca oricum nu imi place apa ca de bereaaa ai mai buna !:D

Da, apa se asigura ,la bar contra cost la pret de magazin.

Parca exclusivitatea a fost interzisa la intalnirea de la Brașov ???!!!
Pe colinele din jurul Clujului nu a ajuns vestea asta ?
Sau pe la voi regulile se fac tocmai pentru a putea fi incalcate ?
Sau poate Razvan nu este binevenit la acest turneu ?

Nu domnule Dan nu se incalca nicio regula, dar daca cineva vrea sa vina la mine acasa poate ma intreaba si pe mine , nu ma pune in fata faptului inplinit si apare la mine la usa pe nepusa masa (la noi pe colinele Clujului asa este obiceiul).Razvan este foarte binevenit la noi ,ca si toti ceilati participanti.

cu stima de pe coline STEFAN DOBAI

Ultima editare:
Parca exclusivitatea a fost interzisa la intalnirea de la Brașov ???!!!
.......

La Brașov NU a fost interzisa exclusivitatea firmelor....

La Brașov am anuntat ca toti cei care doresc sa participe la turneu sunt bine veniti.

Organizatorul face ce vrea in aceasta privinta, in schimb cred ca prin participarea mai multor firme cu materiale sportive, (la turneele Amatur) va genera numai lucruri pozitive (nu se mai fac bisericuțe/invrăjbiri, va fi o gamă mai larga de produse, etc).

Felicit pe toti organizatorii care m-am urmat in deciziile de a nu oferii exclusivitate.

Ultima editare:
Sunt nevoit sa ma retrag: Vaduva Dan, Bistrița - Amatori

Succes tuturor: organizatori si jucatori.
Va urez sa aveti o competitie cat mai placuta cu meciuri frumoase si palpitante.

Ultima editare:
De ce nu actualizati lista de inscrieri de la amatori ,sa stim pe unde ne aflam?
Sa vedem cati urca de pe lista de asteptare pt ca si noi depindem unul de altul pt.deplasarea cu masina !

.Razvan este foarte binevenit la noi ,ca si toti ceilati participanti.

Domnule Stefan eu nu mai inteleg nimic, sunt binevenit la dvs. (acasa) sau nu , fiindca vad ca am disparut de pe lista de inscrieri de la turneul pe care il organizati, iar eu nu am postat nimic cum ca m-as retrage ?

- - - Actualizat - - -

1. Gogu Gabriel - Cluj Napoca - 4
2. Apian Florin - Bistrița - 13
3. Sicoe Rodica - Cugir - 14
4. Mocean Dan - Cluj Napoca - 21
5. Hagatis Andrei - Vatra Dornei - 46
6. Simion Boby - Cluj Napoca - 54
7. Farcas Vlad - Cluj Napoca - 55
8. Marcu Vasile - Vatra Dornei - 59
9. Birtalan Robert - Oradea - 159
10. Silveira Alexandra - Cluj Napoca - 172
11. Popa Radu - Deva - 190