AmaTur: Turneu A Turneu A Cluj Napoca Sambata 15 Martie 2014

Este totul OK acum cu situatia taxelor. Dimineata Sorin a confirmat incasarea acestora, si dupa confirmarea sa am putut sa trec si eu platile la evidenta turneelor, in postul nr. 3 de la Buget 2014.

Mult succes pentru sambata d-lui Dobai si celorlalti organizatori, respectiv lui nea Titi si tuturor participantilor!

Pali

Da, iti multumesc si tie si lui Sorin pentru faptul ca ati lamurit situatia si ma bucur ca nu mai avem acest subiect de discutie.

Marinescu Razvan
Si daca tot tai tara in doua vin si cu magazinul dupa mine. Daca aveti ceva comenzi speciale trimiteti-le pana joi seara si le veti primi in dimineata concursului gata asamblate. Salutari si sa ne vedem cu bine!

Sambata 15 Martie 2014 - ANDRO GIR - Gelu Popescu - va fi prezent cu un stand generos cu produse DONIC, XIOM, NITTAKU,YASAKA, in cadrul salii.
Va asteptam cu multe produse noi lansate anul acesta si cu multe oferte atragatoare.
Multumesc!
www.tenismasa.ro
Pentru precomenzi - 0728747067 / 0727903858

Ma retrag.
Sasaran Mircea - Cluj Napoca - amatori.
Ieri am aflat ca miine plec la ski in Austria. Se pare ca las locul juniorului Serban Afrasinei. Va urez la toti sa faceti un turneu super!

Turneu A Cluj Napoca Sambata 15 Martieie 2014

ANDRO GIR - Gelu Popescu - va fi prezent cu un stand generos cu produse DONIC, XIOM, NITTAKU,YASAKA, in cadrul salii.
Va asteptam cu multe produse noi lansate anul acesta si cu multe oferte atragatoare.
(FIRMA ANDRO GIR ARE EXCLUSIVITATE LA VANZAREA MATERIALELOR SI ECHIPAMENTELOR SPECIFICE)

Va asteptam cu drag .
CU STIMA Stefan Dobai

Parca exclusivitatea a fost interzisa la intalnirea de la Brașov ???!!!
Pe colinele din jurul Clujului nu a ajuns vestea asta ?
Sau pe la voi regulile se fac tocmai pentru a putea fi incalcate ?
Sau poate Razvan nu este binevenit la acest turneu ?

Back
Sus