Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
A-ti fost foarte iute!Pentru OPEN nu aveti d-nu Mircea? oricum excelenta initiativa... va multumesc!
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
In primul rand felicit castigatorii turneelor, open si amatori.In al doilea rand as vrea sa spun cateva lucruri despre acest turneu.
Conditiilor de joc imbunatatite fata de turneul precedent, singurul lucru(de altfel minor) care m-a deranjat au fost mingile,butterfly youth, care d.p.m.d.v. nu sunt mingi de turneu A.
Curiozitatea mea este daca se va tine cont de acei jucatori care nu au anuntat deloc ca nu mai vin(nemotivati dupa regulament),nu cei care sau retras dupa ora 17-18 sau cat o fi sau care au avut probleme medicale sau dificultati de deplasare din diverse motive. Va exista o lista cu cei nemotivati?
puteti sa corectati va rog scorul de la finala,
a fost de 3-1 pentru locul i si nu 3-0
Eram lovit la cap si nu stiam ce vorbesc.Felicitari lui Stefan Rusu, un jucator consacrat, pentru castigarea turneului open, insa doresc, in primul rand, sa imi felicit concitadinul, pe Bogdan Mandru, pentru finala disputata in acest turneu, intr-o companie valoroasa. A fost o surpriza placuta, la care nu multi se asteptau. Sper sa nu te opresti aici. Am convingerea ca daca ai avea "mai multe meciuri in picioare" ai avea un cuvant foarte greu de spus in Amatur. Ieri, intr-o discutie cu dl. Andone din Cugir, in timp ce eu remarcam loviturile dlui Rusu, pe care nu le gasesti in "manual" si versatilitatea jocului sau , dl. Andone remarca jocul tau, iar caracterizarea sa a sunat astfel: "cel mai complet jucator din acest concurs".
O zi buna tuturor "amaturistilor"!
In cazul acesta, iau declaratia dumneavoastra din discutia privata cu mine, drept o simpla complezenta la adresa lui Bogdan...Eram lovit la cap si nu stiam ce vorbesc.
Cel mai complet jucator pe care il cunosc este Crainic Adrian.