AmaTur: Turneu A Turneu A Cluj Napoca Sambata 25 ianuarie 2014

Deocamdata doar foile de concurs. Celelalte fotografii necesita un pic de prelucrare.
Rezultate grupe inferioare AMATORI

Rezultate grupe superioare AMATORI

Ultima editare de un moderator:
In primul rand felicit castigatorii turneelor, open si amatori.In al doilea rand as vrea sa spun cateva lucruri despre acest turneu.
Conditiilor de joc imbunatatite fata de turneul precedent, singurul lucru(de altfel minor) care m-a deranjat au fost mingile,butterfly youth, care d.p.m.d.v. nu sunt mingi de turneu A.
Curiozitatea mea este daca se va tine cont de acei jucatori care nu au anuntat deloc ca nu mai vin(nemotivati dupa regulament),nu cei care sau retras dupa ora 17-18 sau cat o fi sau care au avut probleme medicale sau dificultati de deplasare din diverse motive. Va exista o lista cu cei nemotivati?

Salut , am o rugaminte organizatorilor . Mi-am uitat incarcatorul cu un acumulator de la aparatul foto in priza din spatele baietilor de la organizare si va rog sa-mi spuneti cum as putea intra in posesia lor Va multumesc.
- - - Actualizat - - -
Cateva din pozele de la turneu
- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -
Filmele ceva mai tarziu

Datorita conditilor meteo chiar daca s-a depasit ora limita trebuie luata in considerare toate retragerile dpmv.
In cazul celor care n-au facut acest lucru elementar de bun simt,merita apostrofati si luat atitudine.

In primul rand felicit castigatorii turneelor, open si amatori.In al doilea rand as vrea sa spun cateva lucruri despre acest turneu.
Conditiilor de joc imbunatatite fata de turneul precedent, singurul lucru(de altfel minor) care m-a deranjat au fost mingile,butterfly youth, care d.p.m.d.v. nu sunt mingi de turneu A.
Curiozitatea mea este daca se va tine cont de acei jucatori care nu au anuntat deloc ca nu mai vin(nemotivati dupa regulament),nu cei care sau retras dupa ora 17-18 sau cat o fi sau care au avut probleme medicale sau dificultati de deplasare din diverse motive. Va exista o lista cu cei nemotivati?

Da , se va tine cont si o sa postam si jucatorii ne motivati adica lista neagra.

Felicitari lui Stefan Rusu, un jucator consacrat, pentru castigarea turneului open, insa doresc, in primul rand, sa imi felicit concitadinul, pe Bogdan Mandru, pentru finala disputata in acest turneu, intr-o companie valoroasa. A fost o surpriza placuta, la care nu multi se asteptau. Sper sa nu te opresti aici. Am convingerea ca daca ai avea "mai multe meciuri in picioare" ai avea un cuvant foarte greu de spus in Amatur. Ieri, intr-o discutie cu dl. Andone din Cugir, in timp ce eu remarcam loviturile dlui Rusu, pe care nu le gasesti in "manual" si versatilitatea jocului sau , dl. Andone remarca jocul tau, iar caracterizarea sa a sunat astfel: "cel mai complet jucator din acest concurs".
O zi buna tuturor "amaturistilor"!

Felicitari lui Stefan Rusu, un jucator consacrat, pentru castigarea turneului open, insa doresc, in primul rand, sa imi felicit concitadinul, pe Bogdan Mandru, pentru finala disputata in acest turneu, intr-o companie valoroasa. A fost o surpriza placuta, la care nu multi se asteptau. Sper sa nu te opresti aici. Am convingerea ca daca ai avea "mai multe meciuri in picioare" ai avea un cuvant foarte greu de spus in Amatur. Ieri, intr-o discutie cu dl. Andone din Cugir, in timp ce eu remarcam loviturile dlui Rusu, pe care nu le gasesti in "manual" si versatilitatea jocului sau , dl. Andone remarca jocul tau, iar caracterizarea sa a sunat astfel: "cel mai complet jucator din acest concurs".
O zi buna tuturor "amaturistilor"!
Eram lovit la cap si nu stiam ce vorbesc.
Cel mai complet jucator pe care il cunosc este Crainic Adrian.

Lista cu jucatorii absenti dupa refacerea grupelor sambata dimineata:
Tofeni Ovidiu - Cluj Napoca
Popa Gheorghe - Aiud
Pasc Rares - Târnaveni
Oneasa Silviu - Hateg
Neiconi Florin - Hateg
Moldovan Cristian - Târnaveni
Bocos Eugen - Gherla
... & Vari Bela - Cluj Napoca
Acestia vor fi trecuti cu N-nemotivat in clasamentul general, conform regulamentului 2014.
--------------------
Mie mi s-a parut un turneu bun, cu multe meciuri grele si spectaculoase. Nu am remarcat probleme cu lumina, caldura, condensul sau spatiul de joc, instalatiile de aer conditionat si dezumidificare si-au facut din plin datoria.
Multumesc patronului Stefan Dobai pentru ca exista o sala in Cluj Napoca unde putem juca oricand in conditii bune, precum si organizatorilor Mihai si Shuni pentru ca s-au descurcat foarte bine la butoane dandu-mi astfel posibilitatea de-a juca mai mult decat de obicei.
Sa ne revedem cu bine la urmatorul!

Ultima editare:
Multumesc tuturor participantilor la turneu si in mod special lui Miron si Suni , fara ajoutorul carora nu puteam tine acest concurs
Cu stima Stefan Dobai

o locatie minunata pt tenis de masă , spatiu suficient , lumina buna , temperatura propice , participanti de calitate atat pe plan sportiv cat si uman . voi reveni cu placere la turneele viitoare ce vor fi organizate aici . pt exemplificare postez cateva imagini :

- - - Actualizat - - -

Ultima editare:
Back
Sus