stanciusilviu
organizator tehnic
Degeaba sunt conditii bune,cand vad in fața un advesar in papuci si bustul gol ,ala nu mai e tenis!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
ce vrei fratimiu?....strandisti....lipsa de respect fata de adversar.....no comment...Degeaba sunt conditii bune,cand vad in fața un advesar in papuci si bustul gol ,ala nu mai e tenis!
Degeaba sunt conditii bune,cand vad in fața un advesar in papuci si bustul gol ,ala nu mai e tenis!
Sunt alte chestii mai importante in Amatur care nu pot fi reglementate decat tinuta... Ex: materialele cu care se joaca... Faptul ca a castigat turneul in slapi (care, teoretic, ii limiteaza miscarile) ma face sa ma intreb cate seturi ar fi pierdut daca ar fi avut niste pantofi sport de sala...Degeaba sunt conditii bune,cand vad in fața un advesar in papuci si bustul gol ,ala nu mai e tenis!
Pina nu cunoasteti omul, nu e indicat sa trageti concluziiDegeaba sunt conditii bune,cand vad in fața un advesar in papuci si bustul gol ,ala nu mai e tenis!
Tinere , mi-as dori sa pot sa joc un meci cu "omul in bustul gol" si cu slapi , as avea ce sa invat de la el .Cat despre tenis .................RESPECT PENTRU DOMNUL RUSU STEFAN ,Amaturist adevarat, prietenii stiu de ce!Degeaba sunt conditii bune,cand vad in fața un advesar in papuci si bustul gol ,ala nu mai e tenis!
Eu nu consider si nu pretind ca joc tenis de mare calitate, ci doar un pingpong lejer si amical, insa pe voi va mananca supararea pe dinauntru ca nu ma puteti bate nici daca joc in slapi si fara tricou. Santeti invidiosi si figuranti! Vedeti-va de jocurile voastre cu 'pretentii' de dincolo de Carpati, la care eu nu ma obosesc sa fac comentarii! SRDegeaba sunt conditii bune,cand vad in fața un advesar in papuci si bustul gol ,ala nu mai e tenis!
Daca puteti sa`mi dati un link si cu meciul meu cu pop cosmin sa vad ce am gresit si unde![]()
Tuturor celor care mi-au luat apararea pe acest site, impotriva sudistilor, le multumesc din suflet! Mi-au dat lacrimile. Dar nu pt ca am fost apostrofat a suta oara, ci fiindca am avut ocazia sa intrevad numarul si calitatea umana a celor care ma sustin si simpatizeaza. M-ati facut mai fericit decat la finalul turneului, caci succesul e efemer pe cand sentmentele vor dainui inca multa vreme.
Va multumesc, prieteni! Si va raman indatorat! Stefan Rusu (alias Fane, Pisti sau Fanica)