Buna dimineata!
La fel ca si ceilalti organizatori doresc sa le multumesc participantilor, sa transmit felicitarile cuvenite tuturor celor ce au reusit sa iasa din inferioare.
Va informez despre unele aspecte si chiar daca sunt constatari nu doresc sa folosesc acest cuvant pentru ca din experienta stiu ca deranjeaza.
Cap.1-Turneul open. Turneul a inceput cu o intarziere de 10 minute din cauza unui intarziat care nu a anuntat prin sms asa cum l-am rugat. Acesta a fost inlocuit cu Lopețică, iar cand a aparut la sala am fost pus in situatia sa iau o hotarare, pt ca chipurile nu incepusera meciurile decat de cateva minute. Ok, am hotarat sa se traga la sort intre el si Lopetica. A castigat Lopetica!;
Cap.2- Cel care s-a deranjat cel mai tare despre prezenta lui Suciu Cristian sper sa-i treaca, sau ii transmit ca pe de o parte regulamentul a fost respectat, iar pe de alta parte Cristian nu a deranjat asa tare, adica a iesit la limita din inferioare si cam atat;
Cap.3-Expunerea mea in prim plan, de la data postarii turneului si pana la final a mai creat si disensiuni,... chiar daca nu sunt o prezenta agreabila consider ca cineva trebuie sa fie mai ferm, asa ca cer scuze tuturor pe care i-am deranjat cu ocazia deschiderii unui topic aferent postului principal de inscrieri si retrageri, dar daca va uitati putin in urma observati ca lumea a fost libera la polemici sau propuneri si nu de neglijat este faptul ca la fight au fost mai multe posturi decat la inscrieri.
Aici tin sa multumesc moderatorului care a stat permanent la dispozitia noastra.
Cap.4.Lipsa locurilor. Locurile au fost putine si ne cerem scuze celor ce si-au dorit sa participe si nu au reusit. S-a incercat evitarea situatiei de la TF si altfel nu se poate. La open Alex Mureșan avea wild card si a dorit sa-l cedeze catre Csaba Zedler, iar pe aceasta cale ii multumesc atat pentru efortul depus la tabara cat si pentru turneul in sine;
La final inchei prin a mentiona ca mi-a facut placere sa ma aflu printre elita Amatur si tin sa multumesc in mod special celor implicati in organizare si anume, echipa Aria Sibiu, Emi, Pali, Adof si binenteles lui Forin Apian.
PS. Rezultatele dvs vor fi transferate (istoricul) in prima pagina!