AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa ARIA editia a III-a Sibiu 07.05.2016

Eliminatorii
Open - 07.05.2016

1 Sicoe Rodica _
--------------------------- - Sicoe Rodica _
16 Bye _
--------------------------- --------------------------- 3-2 Sicoe Rodica _
9 Maxim Valentin _
--------------------------- 3-1 Maxim Valentin _
8 Andone Claudiu _
--------------------------- --------------------------- --------------------------- 3-1 Sicoe Rodica _
5 Daneliuc Gabi _
--------------------------- 1-3 Nascu Serban _
12 Nascu Serban _
--------------------------- --------------------------- 0-3 Gogu Gabriel _
13 Bye _
--------------------------- - Gogu Gabriel _
4 Gogu Gabriel _

3 Simion Boby _
--------------------------- - Simion Boby _
14 Bye _
--------------------------- --------------------------- 0-3 Farcas Vlad _
11 Farcas Vlad _
--------------------------- 3-1 Farcas Vlad _
6 Balog Andreea _
--------------------------- --------------------------- --------------------------- 3-0 Farcas Vlad _
7 Put Gabriel _
--------------------------- 3-2 Put Gabriel _
10 Moldovan Cristian _
--------------------------- --------------------------- 3-0 Put Gabriel _
15 Bye _
--------------------------- - Sufletel Radu _
2 Sufletel Radu _

La mulți ani Filea Adonis! ?ți mulțumesc pentru organizarea impecabilă și că ți-ai ”sacrificat” această zi pentru iubitorii tenisului de masă!

Clasament
Cupa ARIA ed a III-a

Turneu - A - Sibiu - Open - 5/7/2016
"Locurile
Nume prenume - Localitatea"

LOCUL 1
Sicoe Rodica - Cugir

LOCUL 2
Farcas Vlad - Cluj Napoca

LOCURILE 3 - 4
Gogu Gabriel - Cluj Napoca
Put Gabriel - Oravita

LOCURILE 5 - 8
Maxim Valentin - Cluj Napoca
Simion Boby - Cluj Napoca
Nascu Serban - Cluj Napoca
Sufletel Radu - Alba Iulia

LOCURILE 9 - 12
Balog Andreea - Arad
Moldovan Cristian - Târnaveni
Andone Claudiu - Cugir
Daneliuc Gabi - Sibiu

LOCURILE 13 - 18 -- Grupe Sup. 1 vic.
Govoreanu Florin - Cisnadie
Todarcea Ioan - Sibiu
Capusan Sorin - Târnaveni
Verdet Adrian - Oravita
Pavel Calin - Hunedoara
Crainic Adrian - Orastie

LOCURILE 19 - 24 -- Grupe Sup. 0 vic.
Mocean Dan - Cluj Napoca
Kaposta Victor - Arad
Ciublea Vichente - Oravita
Polotca Stefan - Sangeorgiu de Padure
Moldovan Alexandru - Târnaveni
Molnar Tihamer - Târnaveni

LOCUL 25 -- Grupe Inf. 2 vic.
Bleoca Marius - Târnaveni

LOCURILE 26 - 32 -- Grupe Inf. 1 vic.
Creinicean Liviu - Oravita
Radu Constantin - Sibiu
Somlea Darian - Cisnadie
Lungu Marius - Oravita
Dabacan Dorin - Târnaveni
Cernejenco Constantin - Sibiu
Dordea Lucian - Mediaș

LOCURILE 33 - 35 -- Grupe Inf. 0 vic.
Migea Cornel - Sibiu
Iancu Sorin - Sibiu
Damian Alin - Campia Turzii

LA MULTI ANI ADONIS si urari de bine si sanatate . Sa iti "sacrifici" aniversarea si sa "uiti" de problemele de sanatate din ultima saptamana doar pentru a fi in mijlocul amaturistilor si a organiza acest turneu denota pasiunea si respectul pe care il ai pentru cei din acest fenomen - si pentru asta meriti toata stima si consideratia noastra .

Echipa de la Oravita vă mulțumește pentru buna primire și desfășurare a Turneului!! Va mulțumim colegii și prieteni dragi de la masa de joc!!Va salutam pe toți și sa ne vedem cu bine la urm turnee!!

Inainte de toate, La Multi Ani fericiti, dle. Adonis Filea. Sanatate!

In rest, nota obisnuita... organizare Alex Mureșanu & Adonis Filea. Multumim pentru inca o sambata cu tenis de masă din belsug.

Bravo Paul (Dragomir). Eliminatorii... pff... :)

Bravo, Marius (Morariu). Ai fost sus in grupele superioare. Cu mai multa sansa... treceai in eliminatorii. Bravo, Cosmin (Ciobanu). In sfarsit... :)

Bravo tuturor!

*Fair play! Cel care castiga ocolindu-l, nu face decat sa se infranga pe sine.

Trimis de pe al meu SM-G386F folosind Tapatalk

A fost un turneu frumos,,, :thumbup: Felicitari organizatorilor! :clap:,,, Felicitari participantilor ca ne-am simti bine impreuna!:thumbup:

Felicitari si premiantilor!:clap: ,,, felicitari si dl.Bela ,,,:thumbup:

,,, si in mod special felicitari lui Drinceanu Lilian ,,,!!!:clap::clap::clap: ,,, cupa, si medalia tot in Vest a venit,,,,:clap::clap::clap: ,,,

Multumiri organizatorilor,inca o data <<la multi ani !>> Adonis..Felicitari castigatorilor si participantilor,turneu de nivel ridicat pentru amatori, si ,ca de obicei , in grupe deja am avut placerea primului meci, cu un jucator prezent pe podium, nea Bela !! Tot in grupa inferioara am remarcat un coleg foarte bun , dl Orac, care chiar l-a invins pe nea Bela,cu 3-2...Domnul Moldovan, de la Cluj, ne-a terminat cu reverul sau naprasnic..Tot respectul meu..Se pare ca am <<mana buna>> macar pentru incalzire, o mare onoare pentru mine..Primesc inscrieri la viitoarele concursuri in grupa mea,deja pot sa va promit un loc pe podium,fara gluma,pana acum asa a fost la toate concursurile mele...Vreau sa multumesc in special colegilor veniti de la mare distanta, sigur oboseala drumului si ora trezirii au influentat jocul,am remarcat chiar colegi care profitau de pauze intre meciuri pentru a recupera somnul, tot respectul pentru asemenea daruire...Echipa din Oravita a lasat o impresie exceptionala,nu doar la masa, mare lucru sa-i vezi mereu impreuna,cu echipamente identice,felicitari celor care-i sustin si antreneaza...Pe curand!

buna ziua ,
La multi ani !!! ptr. d-nul Adonis , care a facut un efort pentru Turneu si pentru noi participantii , si ca in totdeauna foarte buna organizare...un Turneu greu , putea sa castige orcare din participanti ...in rest multumesc pe acesta cale colegilor mei care au avut rabdare pana la final ...voi revenii cu placere la Turneele organizate de d-nii Alex si Adonis...va multumesc pentru tot ce faceti ca sa ne simtim noi foarte bine si pot lua si alti organizatori exemplu...incerc sa pun caeva poze de la Turneu...

Inca o sambata plina in circuitul Amatur , cu un turneu la Sibiu in nota sa obisnuita (adica la superlativ ) . Felicitari castigatorilor , onoare invinsilor si o mentiune in plus pentru echipa din Oravita , meciuri de calitate si atmosfera prieteneasca intre participantii din diferitele localitati ce au participat , ceea ce se poate vedea si in imaginile urmatoare :

- - - Actualizat - - -

Am reusit sa descarc si inregistrarile video cu finala la amatori si cu premierea amatorilor si vi le pun la dispozitie celor interesati :
https://www.youtube.com/watch?v=nxXI1i0-KQ8
https://www.youtube.com/watch?v=hGKNG7edV3g

- - - Actualizat - - -

Crupe inferioare Amatori

Adi , nu se pot vizualiza grupele inferioare , reposteaza-le .

Grupe inferioare AMATORI cu rezultate

Nea Bela se pare că e la a doua tinerețe. A cam făcut haltă pe pozițiile de sus în ultima vreme. Felicitări și să-l țină cât mai mult!

Ca de obicei, implicarea organizatorilor a fost totala iar rezultatul,pe masura. Multumim mult !

LA MULTI ANI ADONIS !!!

Back
Sus