AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa ARIA editia a III-a Sibiu 07.05.2016

Dragul nostru"Nea Bela"

Dragul nostru"Nea Bela"

Felicitari pentru "Nea Bela"!!! La 67 de ani sa joci in mod constant finale de amatori e un lucru extraordinar. Esti un adevarat model pentru mine si imi place sa cred ca si pentru multi altii. Rog staff-ul amatur sa analizeze optiunea de a-i oferii acestui om minunat o diploma cu cupa de onoare pentru modelul de conduita, fairplay si rezultate mai mult de cat notabile in circuitul amatul. Nu de alta dar ar trebui toti sa fim fericiti si sa apreciem sansa de a avea un astfel de om printre noi. Din cate il cunosc, stiu ca se va bucura foarte mult si va aprecia orice cadou pe care il va primi, fie el, cupa, diploma sau echipament personalizat. Succes indelungat in continuare "Nea Bela"!!!

Ultima editare:
el oricum are tot timpul din lume să câștige alte turnee.

din punctul lui de vedere dacă privim, eu aș putea zice că el a câștigat acest turneu de fapt... doamna Sicoe e din altă categorie, nu e depășită de nici o minge. ca să o învingi trebuie să greșești mai puțin decât ea...lucru al naibii de greu :) pentru că face cam 2 greșeli pe set. o mai aplaud odată cu ocazia asta.

iar pe Vlad îl felicit pentru curaj.

Back
Sus