Imi exprim si eu cateva opinii personale privind acest turneu :
- organizare normala ( adica foarte buna , ca de obicei - Aria , Alex cu "ajutorul" Paul , Adonis cu "ajutorul" Pali )
- atmosfera normala ( adica extraordinara in mijlocul unor oameni minunati , colegi si prieteni de suferinta imbolnaviti incurabil de microbul mingii de celuloid - tuturor va multumesc pt. ca existati )
- sponsor normal ( acelasi inegalabil Emi )
- meciuri normale ( adica frumoase si disputate , echilibrate si inversunate , in care victorios sau invins , toti au iesit castigatori )
- ceva anormal ar fi daca am avea pe cineva care sa aiba ALTA INTREBARE

In eliminatorii am avut parte doar de intalniri cu prieteni dragi - Pali Tokos , dr. Nelutu Negrean , Bogdan Lupsa , Nelutu Dirlea , Darian Somlea , adversari redutabili la masa de joc pe care de aceasta data am reusit sa ii inving cu exceptia ultimului care "mi-a pus capac" ( eh , tinerete , tinerete ) . Felicitari tuturor pt jocul prestat si stiu ca cei invinsi abia ma asteapta la cotitura data viitoare

(cum si eu l-am asteptat pe Lilian Drinceanu sa-mi iau revansa dupa semifinala pierduta anul trecut la acelasi turneu) .
Felicitari si lui Dan Barbulescu pt. locul de pe podium si lui Alex Mureșanu , singurul care m-a "tavalit" ( adica mi-a administrat un 1-3 ) inainte de finala .
Multumesc celor care m-au sustinut si incurajat pe parcursul jocurilor eliminatorii - in special lui Oti Fulop , Nelutu Dirlea , Andrei Rotariu si Dan Comsa .
Pt. cei care sunt interesati am si niste poze , iar pt. Pali am niste imagini care se arate ca retrasul 223 - Filea Adonis chiar a fost la masa de joc si ar trebui gratiat de pe lista neagra :