AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa Aria & EMI-TT", Sibiu - 04.02.2017

Felicitări Bogdan!!Ai salvat Vestul ca de obicei!Te tukam și sa ne vedem cu bine la Arad în Martie!!

---------- Post added 04.02.2017 at 23:01 ----------

Trupa de la Oravița va mulțumește ptr.tine bună primire și organizare a Turneului!!Ca de fiecare data ne-am simțit bine la Sibiu!! Va tukam pe toți și sa ne vedem cu bine la urm.Turnee!!

Si eu trebuie sa recunosc ca Dumnezeu ma iubeste, nu aveam nici o speranta sa joc si in urma retragerii unui coleg am intrat in groapa cu lei:), dar am vrut in primul rand sa fiu alaturi de colegi, sa socializam, sa ne simtim bine, si asta am facut

Buna seara draji prieteni!
Acum am ajuns acasa si nu pot sa nu va spun cateva cuvinte inainte de o baie fierbinte.
Un alt turneu din categoria *am vazut si romani fericiti*s-a incheiat de ceva vreme.Un turneu frumos care a avut de toate.Dar ceea ce ma magulit este placere cu care veniti de fiecare data sa petrecem o sambata frumoasa in circuitul Amatur.
Pentru prima data vad podiumul de la Amatori plin de Sibieni ceea ce ma face sa cred ca incet-incet am crescut si apar si rezultatele.
Felicitari Darian,Dan si Marius pentru performanta obtinuta!
Felicitari Bogdan si Rodica pentru finala frumoasa!
Felicitari voua tuturor pentru participare...
Merci Adonis ca existi!
Multumesc Emi pentru sponzorizare.Sa-ti dea Dumnezeu putere sa ne mai ajuti.Bafta pentru tabara!!!
Multumim dr.Negrean Ioan pentru ajutor.

Felicitari castigatorilor dar si invinsilor!A fost o noua Sambata frumoasa...
Spor la antrenamente si va asteptam la un nou turneu la Sibiu.

Alex Mureșanu

Țin sa felicit în mod deosebit pe Neluțu D?rlea pentru rezultatul obținut (și) la acest turneu. Un exemplu de voință și dăruire prin depășirea propriilor limite, dovedind încă o dată faptul că se poate face performanță chear și într-un cărucior cu rotile.
Bravos Neluțu și la mai mare !!!

Țin sa felicit în mod deosebit pe Neluțu D?rlea pentru rezultatul obținut (și) la acest turneu. Un exemplu de voință și dăruire prin depășirea propriilor limite, dovedind încă o dată faptul că se poate face performanță chear și într-un cărucior cu rotile.
Bravos Neluțu și la mai mare !!!

Da.Acesta este un aspect care l-am neglijat.Feliitari Ioane!esti un exemplu pentru toata lumea...ai respectul meu pe veci!

Multumiri Alex, Adonis si Aria.
Multumiri Decean Darian si Barac Marius... + castigatorului de la amatori pentru ca i-a aratat prietenului Barac cum e sa pierzi in eliminatorii. :)
Felicitari tuturor castigatorilor si respect invinsilor.

Sa ne mai vedem la Sibiu. :)

Multumesc prietenilor Amatur , organizatori, participanti si sponsori pentru ca fac posibile astfel de intalniri, un turneu foarte frumos cum vrem să traim mai des!

Intr-adevar,atmosfera excelenta la Sibiu si organizare ...japoneza.Am plecat suparat de aici (pe mine) ca nu am reusit sa ma calific in superioare.Dar,cand am vazut ca trei colegi de inferioare s-au dus in primii 8,mi-a mai trecut.Debut frumos al lui Kromek,la open.Felicitari tuturor pentru o sambata reusita.

Felicitari Sibiu - Alex, Adonis+Emi. Tineti-o tot asa.
Felicitari castigatorilor(adica tuturor participantilor).
Cinste muresenilor, cu mentiune speciala pentru cei de top - Bauer Lajos, Vitan Vasile+Capusan Sorin(care s-au razboit intre ei).
Jos palaria pentru Nelutu Darlea.
Sa fiti iubiti.

Daca a gasit cineva o plaeta si niste adidasi Joola de copil . Va rog frumos sa le lasati la Aria. Multumesc frumos !

- FELICITARI ROMAN BOGDAN.
La Turneul asta ai fost "ASUL DIN PACHETUL DE CARTI" Se vede ca trudesti la antrenamente si pui suflet la concursuri.
GAITAN TIBERIU - Brăila

Back
Sus