D
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Cel mai fericit dintre " pamanteni "
Depinde! Poate exista onoare si totul se va incheia frumos ca intre colegi.
Cu riscul atragerii antipatiei multora din "bisericutele" pe care le-ati format de-a lungul timpului,nu pot sa spun ca-mi pare rau dar SUNTETI PENIBILI.....Oare cine urmeaza la MALAXORUL vostru?!?!?Apian sau,cine mai este incomod din vechea garda?!?!Nu-i iau apararea lui Motoroi,am avut clinciuri cu el aproape un an,cind a vrut sa " vinda AMATURUL lui Romanescu,dar nu pot sa nu-i dau dreptate cind spune ca nu mai este spiritul AMATUR de altadata....Pai cum sa mai fie acel spirit,cind usor-usor dispar toti PIONIERII acestui curent siChiar imi pare rau ca ai fost exmatriculat ca si organizator![]()
Cu riscul atragerii antipatiei multora din "bisericutele" pe care le-ati format de-a lungul timpului,nu pot sa spun ca-mi pare rau dar SUNTETI PENIBILI.....Oare cine urmeaza la MALAXORUL vostru?!?!?Apian sau,cine mai este incomod din vechea garda?!?!Nu-i iau apararea lui Motoroi,am avut clinciuri cu el aproape un an,cind a vrut sa " vinda AMATURUL lui Romanescu,dar nu pot sa nu-i dau dreptate cind spune ca nu mai este spiritul AMATUR de altadata....Pai cum sa mai fie acel spirit,cind usor-usor dispar toti PIONIERII acestui curent si
se dac reguli mai ceva ca la ITTF?!?!?Sunt tot mai putini participanti la unele turnee cu traditie si tot mai multi ORGANIZATORI)))Hai sa fim seriosi........singurii organizatori din acest circuit sun Dan Bodeanu si Florin Apian....de unu ati scapat,mai aveti de unu.......BAFTA!!! sunteti tari.....
Din cauza mea?!?!?!!?)))Stii proverbul cu calul verde si sirbu dastept?!?
Aveam un P.S si Sorin Botirca,bun organizator......
Cu riscul atragerii antipatiei multora din "bisericutele" pe care le-ati format de-a lungul timpului,nu pot sa spun ca-mi pare rau dar SUNTETI PENIBILI.....Oare cine urmeaza la MALAXORUL vostru?!?!?Apian sau,cine mai este incomod din vechea garda?!?!Nu-i iau apararea lui Motoroi,am avut clinciuri cu el aproape un an,cind a vrut sa " vinda AMATURUL lui Romanescu,dar nu pot sa nu-i dau dreptate cind spune ca nu mai este spiritul AMATUR de altadata....Pai cum sa mai fie acel spirit,cind usor-usor dispar toti PIONIERII acestui curent si
se dac reguli mai ceva ca la ITTF?!?!?Sunt tot mai putini participanti la unele turnee cu traditie si tot mai multi ORGANIZATORI)))Hai sa fim seriosi........singurii organizatori din acest circuit sun Dan Bodeanu si Florin Apian....de unu ati scapat,mai aveti de unu.......BAFTA!!! sunteti tari.....