AmaTur: Turneu A Turneu A : " CUPA BUCURESTIULUI " - 12 iulie 2014

Nu-i adevarat,tu n-ai contribuit la inlaturarea celor din vechea garda....numai ca a aparut measajul tau cu exmatricularea lui Dan Bodeanu....de aceea am zis chestia cu "sirbu si calu verde"......::)))))SCUZELE MELE...

Hai sa lansam o ipoteza.

Ce se intampla daca unul dintre coordonatorii zonali isi face asociatia Amatur a zonei respective? Legala!

- - - Actualizat - - -

Hai sa mai lansam o ipoteza.

Ce se intampla daca diversele asociatii legale implicate in circuit si care sunt legate de diverse turnee sunt luate la bani marunti?

Costas sa imi f.ut una daca nu imi esti simpatic;)

- - - Actualizat - - -

Pai tu nu ai vrut sa acaparezi amaturul acum un an sa iei fondurile alea :lol:

Acum ce faci a inceput sa iti fie greata si sa vomiti tot.
Eu chiar vreau sa decartezi dar doar adevarul .

- - - Actualizat - - -

Apropo daca Clau sau Florin au dovezi sau ei cred ca am de a face cu unul sau unii din organizatori ai rog sa ma exmatriculeze din acest circuit;)

Unde scrie in Regulament ca cel care greseste la un turneu nu mai are dreptul de a organiza?

Cei care au facut acest lucru stiu cate turnee au fost facute praf pana acum?

- - - Actualizat - - -

Costi eu cred ca esti penibilul absolut ,cite bonuri de casa mi-ai dat mie la tine la sala unde cred ca am baut cel putin 50 de beri.:shock:

Te referi la berile care ti le-am dat ca sa nu scrii prostii si neadevaruri?

Ma scirba mica ai dat o singura bere care am luat-o din gluma ca nici pe aia nu o dadeai.
Da eu care am platit un campionat calificari divizie din cauza ta ca sa te dai mare ca am adus echipa de la As Pol.

Da eu care am platit un campionat calificari divizie din cauza ta ca sa te dai mare ca am adus echipa de la As Pol.

Si uite asa iese adevarul la lumina in privinta prostiilor pe care le scrii impotriva mea! Acesta este motivul!

- - - Actualizat - - -

Daca tot te dai haiduc de ce nu imi sustii intrebarile? Pe cine protejezi? Ai cumva leafa?

Ba simpaticule pai iti aduc martori pe Popica si pe Dasoveanu si pe Codreanu cu ei am facut echipa.

- - - Actualizat - - -

Am impresia ca te-ai regulamentat singur.

Eu am impresia ca tii partea cuiva! Ai anumite interese pe undeva!

De cate ori pun o intrebare tu intervii! Macar daca ai raspunde la una.

Este ultima data când te bag in seama. Nu meriti altceva.

Apropo si echipa din div A tot tu te-ai umflat cu ea dar no era doar aerul:silent:

- - - Actualizat - - -

Anul trecut ti-ai batut joc de regulament cu buna stiinta pentru ca a fost intern ,adica in clubul tau:silent:

- - - Actualizat - - -

Stai putin ,cine minte ,incepind cu berea.

Back
Sus