AmaTur: Turneu A Turneu A -Cupa Carrefour-Oradea 30 Mai 2015

Clasament Amatori

1.
Fabian Wilhelm - Oradea.jpg
Fabian Wilhelm - Oradea
2.
Lacatis Ghita - Arad.jpg
Lacatis Ghita - Arad
3 -- 4
Nutiu Mihai - Oradea
Szalay Liviu - Oradea
5 -- 8
Mirza Sorin - Arad
Oprea Adrian - Lugoj
Dani Leo - Arad
Stancu Tiberiu - Deva
9 -- 2v gr.sup.
Varady Tibor - Oradea
10 -- 12 1v gr.sup.
Chira Anghel - Baia Mare
Stoica Ioan Florin - Lugoj
Bocanel Nicolae - Lugoj
13 -- 16 0v gr.sup.
Szabo Lajos - Ungaria
Tisza Iosif - Arad
Olah Remus - Arad
Fekete Istvan - Arad
17 -- 2v gr.inf.
Popescu Cornel - Oradea
18 -- 21 1v gr.inf.
Chira Lucian - Baia Mare
Roseti Ionut - Lugoj
Domanyek Alexandru - Lugoj
Vandici Radu - Oradea
22 -- 24 0v gr.inf.
Ghile Ioan - Oradea
Pralea Constantin - Alba Iulia
Vaida Octav - Oradea

Felicitari organizatorilor (impreuna cu persoana din umbra care a postat rezultatele in timp real), jucatorilor si nu in ultimul rand castigatorilor. Deasemenea bravo aradenilor. Ah Leo, din nou n-ai putut trece de Mhai. Asta este, nu toti etnobotanicii joaca la fel.

Felicitari Wili....Felicitari organizatorilor ! Felicitari tuturor concurentilor ! Ne-am simtit foarte bine la Oradea....o sa mai revenim !!! Multa sanatate si la mai mare....echipa Lugoj ! ;)

Putini concurenti ,dar foarte buni.Turneu foarte puternic,intr-o organizare de exceptie cu gazde de exceptie.Nu poate fi altfel,atat timp cat Tibi Varadi face orice pt ca, fiecare participant sa se simta bine,neglijindu-si propria participare in turneu.Multumiri si felicitari.Paralel cu turneul nostru s-a desfasurat un turneu de spada pt juniori si copii in aceeasi zona.O incantare.(in tinerete am cochetat si cu acest sport)Am urmarit cu sufletul la gura multe partide.Traiesc cu speranta ca sportul nu va muri in tara noastra.Sau cel putin o patre dintre sporturi.Dati-va copii la sport.O sa revin cu placere la TibClau.

Un turneu exceptional,foarte puternic atat la open,am simtit asta pe propria piele,cat si la amatori.Felicitari organizatorilor,bravo domnilor jos palaria,un exemplu ce ar trebui urmat si de alti organizatori de turnee din vest.Felicitari tuturor participantilor si castigatorilor.Felicitari Mandru Bogdan ai meritat pe deplin locul unu,chiar daca te am invins 3\2,ai jucat exceptional.Felicitari si colegilor din ungaria de la open ce au prestat un tenis de inalta clasa.Felicitari domnului Schiopulescu Ion la varsta dansului locul 4 la open e o performanta considerabila.Plec de la acest turneu cu locul doi,multumit pe deplin de joc si atmosfera,voi reveni cu placere si la alte turnee!! O seara faina si un weekend la superlativ domnilor!!!

- - - Actualizat - - -

Cu asa o organizare impecabila si premiere acest turneu va ramane mult timp in mintea tuturor cred ,cel putin in a mea cu certitudine,felicitari d lor Tibi Varadi si Szallay Liviu,meritati toate laudele!!!!!

A fost un turneu Frumos ,,, :thumbup: Felicitari organizatorilor si participantilor !!!:clap: ,,, ne-am simtit bine unii cu alti:clap:

Felicitari Fabian Wilhelm era si timpul pt locul 1. :clap::clap::clap: ,,, si premiantilor!!! :thumbup:

Categoria Open :D

Categoria Amatori :D

In primul rand multumim participantilor ca ne-au onorat cu prezenta, felicitari tuturor pentru fair-play si multe meciuri frumoase si de inalta calitate mai ales la open dar si la amatori, felicitari pentru castigatorii acestui turneu si nu in ultimul rand multumim pentru cuvintele frumoase adresate noua organizatorilor.Cu respect Tibi si Liviu!

un turneu organizat cum trebuie... felicitari Tibi si Liviu (organizatori carora le pasa de cei care se prezinta la turneu)...pacat ca nu s-au prezentat reprezentanti din mai multe orase ;)
felicitari Bogdan si Horia la Open... :)
felicitari Wily si Ghita la Amatori ( Wily dupa cum vezi faptul ca acum 2 ani te invingeam in grupele superioare si astazi nu am reusit sa-ti iau set nu se datoreaza doar faptului ca am lasat-o mai moale in ultima vreme ci progresului pe care l-ai facut tu - ma intrebasesi dupa meci daca nu am mai jucat in ultima vreme :) - apropo felicitari si pt. fair play :)
un turneu care iti lasa o amintire placuta indiferent pe ce loc ai terminat...

Clasament Amatori
1.
Fabian Wilhelm - Oradea.jpg
Fabian Wilhelm - Oradea
2.
Lacatis Ghita - Arad.jpg
Lacatis Ghita - Arad
3 -- 4
Nutiu Mihai - Oradea
Szalay Liviu - Oradea
5 -- 8
Mirza Sorin - Arad
Oprea Adrian - Lugoj
Dani Leo - Arad
Stancu Tiberiu - Deva
...
Ceva e "putred in Danemarca". La Amatori dintre primii 4 locurile 2-4 sunt ocupate de "ierbari" si din primii 8, 4 sunt ierbari. Ne invadeaza. Trebuie luate masuri. Unde mai pui ca astia "ierbarii" nici nu stiu sa joace. Daca le-ai pune soft in loc de iarba n-ar mai face nimic. Pfui!!! Este inadmisibil. Bravo Wily, c-ai ramas printre putinii ce-i mai capacesti acolo unde-i prinzi. Mai salvezi din aparente.;):):D

Bravo wily!! Era si timpul, sa castigii sa castigii locul 1. Felicitarii Ghita,Mihai,Liviu pt. podium. Va astept la open,nu strica nici la open ,ceva iarba proaspata. Felicitarii Bogdan,Horia, la categoria open..

Cineva si-a uitat o pereche de pantaloni scurti pe negru puma, al cui este poate sa-i recuperze de la sala s-au ii trimit prin posta daca este din alta localitate!

Mersi Atti,pacat ca n ai venit te ai fi distrat,a fost o atmosfera speciala in care relaxarea si buna dispozitie au fost cuvinte de ordine.sa ne vedem cu bine la urmatoarele turnee!Multa sanatate!

- - - Actualizat - - -

Ai mei is pantalonii puma,ms pt anunt,am vb cu liviu

Mai vreau sa-i multumesc si pe aceasta cale lui Tintas Adrian, cel cu care am colaborat la distanta si a facut posibil afisarea rezultatele turneului in timp util.

Back
Sus