L-au scos afara din concurs din cauza ca juca cu fete interzise?
1. daca da, atunci organizatorii nu au respectat regulamentul;
2. daca prietenul tau joaca cu "fete interzise" atunci nu poate fi prietenul tau
L-am scos (eu si Danut Pop) pentru ca nu scria nimic pe asa-zisa fata interzisa, nici macar ITTF ... adversarul a contestat asa ca s-a aplicat regulamentul.
Discutii pe tema asta pot fi tot timpul, dar rezolvare nu cred ca e, din mai multe motive. In primul rand nu se vrea, in al doilea rand chiar daca s-ar vrea nu exista solutii tehnice ( de ce zic asta, pentru ca ar trebui ceva aparate care sa verifice fetele).
Un exemplu simplu: am jucat cu ceva timp in urma, la Dumbravita cu dl. Crisanov Aurel, si pana sa imi dau seama ce se intampla cu mine era 3-0 la dansul (fara a avea nimic personal cu dl. Crisanov, care e o persoana foarte joviala si placuta). Dupa aia am vazut ca fetele respective, desi aveau probabil sigla ITTF, ori aveau o vechime iesita din comun, ori au stat in conditii improprii, deoarece venea mingea cum nu am mai intalnit pana atunci niciodata. Evident ca a doua oara cand ne-am intalnit, deja situatia sa schimbat, adica a castigat cu 3-2 iar decisivul la avantaj( deja m-a obisnuisem dar deja 2 concursuri sau dus pe apa sambetei ca sa zic asa). Intrebarea mea ar fi de ce dl. Totos a fost exclus din concurs(am verificat si eu fetele respective, intradevar nu se vedea ITTF ca acolo tinea degetul si era foarte uzat, se vedea un I si parca jumate de T, dar probabil organizatorii au considerat ca dupa aia urmeaza ABC nu inca un T si un F, si daca tot au considerat asa, putea sa ia denumirea fetei si vedeau ca e o fata omologata. Dupa parerea mea aici organizatorii au vrut intentionat sa il scoata, probabil relatiile cu adversarul lui erau de alta natura fata de cele cu dl. Totos.
Adica pana la urma, care e diferenta dintre o fata noua, care merge OK dar nu scrie pe ea ITTF si o fata pe care scrie ITTF dar pentru ca a fost tinuta la soare, un cuptor si cine mai stie unde sau chiar intentionat tuningata nu mai are nici una din proprietatile initiale??
Parerea mea ca o fata, daca e produsa de fabricant, nu ai tu cum , un organizator de turnee de amatour sa o interzici, pe motiv ca asa sunt regulile la turneele oficiale, dar in schimb restul cerintelor de la turneele oficiale nu le respecti sau le respecti partinitor.