AmaTur: Turneu A Turneu A "CUPA DE SIDEF-editia a II-a ? - MANGALIA" 10 SEPTEMBRIE 2016

• Autor subiect Autor subiect Bila
  • Dată creare Dată creare
Multumesc frumos, domnule Super Moderator FlorinBN! Dumneata poti sa treci ce vrei pentru ca oricum nu ma mai intereseaza... Si nu uitati sa-l pupati pe domnul Fratea Aurel care este si el un Super... L-am sunat sa-i sesisez greseala si mi-a zis ca: ''Andrei Leolea a gresit! Ce, dormi cu clasamentul sub cap?''... Nu stiu altii cum sunt, dar atacurile astea inchizitoriale bazate numai pe ce spune unul, neascultandu-l si pe celalalt ce are de spus nu mi se par in regula! Cu stima, al Dvs. Super Cititor, Petru Asmarandei... Se retrage Asmarandei Petru din Constanța din motive personale! Nu m-am adaptat la lipsa de bun simt asa cum bine sesiza Elcyd dupa turneul de la Brăila.

Ultima editare:
No, să vă fie de bine ... mie mi s-a părut că aveați ceva cu cel care ține clasamentul ... în rest, nici pe mine nu mă interesează. Fir întins!

Pralea Constantin-Alba Iulia-vesnic incepator,doresc sa-mi acordati favoarea de a juca la open intrucat ,desi sunt in zona,nu ma pot incadra la ora de incepere a categoriei mele,avand de rezolvat unele probleme de familie.Va multumesc.

Buna ziua, va rog sa l inscrieti pe Caramidaru Daniel, din Cta, la amatori . Multumesc !( prefera la avansati, dk mai sunt locuri)

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Stoica Emanuel, Balbarau Razvan, Varlan Izabela si Ilie Mara-Mangalia, incepatori!

Back
Sus