AmaTur: Turneu A Turneu A "CUPA DE SIDEF-editia a II-a ? - MANGALIA" 10 SEPTEMBRIE 2016

• Autor subiect Autor subiect Bila
  • Dată creare Dată creare
Ma bucur ca a-ti fost si sunteti un om de sport! Dar nu luati apărarea unora care sar calul!!! Nici eu si nici unul dintre noi nu suntem de neînlocuit!! Sa dăm dovadă de bun simt fată de oamenii care vin la aceste competitii!!

Ma bucur ca a-ti fost si sunteti un om de sport! Dar nu luati apărarea unora care sar calul!!! Nici eu si nici unul dintre noi nu suntem de neînlocuit!! Sa dăm dovadă de bun simt fată de oamenii care vin la aceste competitii!!

Cu respect va rog ca noi organizatorii intre noi sa ne respectam si neajunsurile sa nu le discutam public. fiecare turneu are specificul lui, fiecare turneu intampina greutati in organizare, fiecarui organizator ii revin sarcini deosebite si daca aveti nemultumiri sa le discutam in privat si mai ales atunci cand ne intalnim cu totii( turneul final). Am considerat sa intervin in discutii, deoarece EMI este un organizator deosebit din zona 6 Transilvania, zona pastorita de Gelu Vladoiu si cu mine si cunoastem eforturile lui Emi in dezvoltarea AMATURULUI. El ne ajuta pe toti, este prezent de la EST-la VEST si de la NORD la SUD, iar daca greseste cred ca suntem datori sa il iertam pentru ca nu face ceva gresit in mod voit. Este un perfectionist, doreste totul sa fie ca la carte, dar de multe ori si el si noi suntem depasiti de situatie. Stim bine ca de la retragerea D-lui Fane Medeleanu a ramas un gol imens in Mangalia. Era mai bine daca EMI nu se implica in turneu??? Dupa mine NU. Haideti sa ne bucuram ca a organizat turneul si sa speram ca la anul va organiza din nou. Turneul final este aproape si cred ca acolo linga un pahar de bere ( daca se vrea atunci si palinca) putem sa luam deciziile corecte care sa bucure participantii in acest circuit minunat numit AMATUR.

De fiecare data îmi ies spaghetele cu fructe de mare. Din modestie va spun ca sunt bun și de bucătar.
Mulțumesc de aprecieri!

Interminabilele discutii !!
a se vedea filmul de la minutul 1.20 si asta-i la final,multe asemenea exemple le vezi de foarte multe ori ca organizator pe tot parcursul turneului,si-n asemenea conditii trebuie sa zambesti la toata lumea,nu ?!..(uite ca nu-i musai )
Ce stupizenii..apa era de la nu stiu ce firma controvorsata cu un ph prost pentru elita internationala a tenisului de masa si ce sa-ti spun...nu era in sticla-pai ia de vezi maestre in film ce se intampla cu sticlele.., a intarziat masa o ora..ma futui, ti-oi fi "calat" stomacul te pomeni.. !?

De ce nu ati cerut "socoteala" atunci organizatorului si abia acum in spatele calculatorului ?

auzi, a intarziat masa cu o ora....mare fomila esti ma !..
https://www.youtube.com/watch?v=_gEPTsNBVj0

Ultima editare:
..turneul e fost reusit pana la urma, rămân amintiri plăcute pentru majoritatea participantilor. Când accesezi site-ul turneului vezi din pacate si toate aceste discutii care formeaza o părere gresită pentru cei care nu au timp de vorbe, (cum e cazul copiilor). Trebuie sa ne punem toți in situatia celuilalt.. sau măcar sa mai lăsăm ceva timp inainte de ne spunem parerea.. vom vedea ca e de fapt "o furtuna intr-un pahar cu apa".

PS. Claudiu.. cu toate prietenia, ai raspuns la fel.. vânzătorii de tarabe sunt majoritatea oameni cinstiți..vorbesc foarte serios.

Cred ca sunteti de acord cu mine ca bunatatea vine de la un inalt grad de intelepciune. S-au discutat de toate aici, culmea pe cel mai dorit turneu al anului. Continuati va rog pe privat daca simtiti ca securea are coada prea lunga, desi consider ca nu merita deranjul neuronilor. Personal, mi-as dori macar odata sa mai traiesc clipele unui turneu MARE de la ManGalia. Chiar si fara apa, fara minge, fara stres. Si fara sa filosofez, v-as sugera sa vorbiti/scrieti mereu cu bunatate, pentru ca toti sa poata cunoaste dragoStea cuvintelor! Stima!

Credeam ca s-a inchis subiectul, dar, usor-usor... unii insista sa isi dea arama pe fata! Maestre Emi, "ai comis-o"!...si nu doar fata de mine!...cum am spus mai sus, am discutat la sala cu colegii, am primit mesaje pe privat si telefoane de cei deranjati care vad ca nu doresc sa intervina si aici (si bine fac!). Te legi ca un disperat (ca nu ai tu vreodata ce sa imi reprosezi mie!) de faptul ca am luat o fata contrafacuta la "bani de nimic"!... ca un "pungas de strada!" :)))) pai prietene!...am dat 235 lei pe fata aia, cat nu valoareaza nici cea mai scumpa Joola a ta de pe taraba! ... altceva mai fain nu ai gasit cu ce sa ma incriminezi?... nu sunt vreun orgolios, ca de eram, din 2010 incoace nu imi rupeam vara de vara din timpul meu liber sa cobor la tenis cu orice amaturist care m-a sunat, vezi numai recenzii pozirive de la jucatori din toata tara pe http://www.tenisdemasa.ro/forum/sho...-OZON-cazare-si-locatie-antrenament-masa-ittf vezi ...fie ca era cazat la mine sau nu, sau ca era incepator si ii dadeam la mana sau faceam genoflexiuni!(vad ca mai nou te deranjeaza aceasta categorie de jucatori!)... apropo, nu le percep nicio taxa!... ca ma facea unul pe-aici "fomist" ;) Apoi, si eu am organizat din 2002 incoace competitii de tenis de picior si fotbal de sala in Constanța...infinit mai dificile ca cele de t.m.!... (da, orgolii mari, injuraturi si chiar batai)...
Cat priveste pe dl. Vali Suta... omul e antrenat la polemici, nu trebuie sa intri pe terenul lui!...ca te papa porcii!.// ii spun doar ca nu am beneficiat de pomana nimanui !... nu eu!... si da, ma deranjeaza intarzierea de o ora si lipsa de respect in orice domeniu, pentru ca eu sunt civilizat cu cei cu care interactionez..,si caut(reusesc) sa fiu si punctual ! Sunt aspecte minime de bun-simt, peste care nu pot sa trec cu vederea!...cu atat mai mult cu cat avem pretentii de la un organizator de reputatia lui Emi, nu-i asa?! ;)

Gelu, sa imi dai reteta la fructele de mare! :)

Ultima editare:
George, te rog frumos sa-ți ceri scuze pentru ca tu ai deschis subiectul si dupa care ai atașat un buletin de analize la apa "Cumpana", iar pe factura de achiziție este apa "Craiului".

Emi acum greșește ca răspunde (urat) la provocări, dar și mie dacă mi-ar fi spus cineva "..Emi ăsta, Mare Smecher..) as fi luat foc.

Una este sa-ți spui părerea despre turneu/organizator, și alta este sa denigrezi/calomniezi.

Eu am încercat sa o dau în spaghete, dar ma doare ca deși nu sunt avocatul lui Emi știu cel mai bine cat suferă și cat beneficiază alții de pe urma lui.

Cei care îl cunosc pe Emi ar trebui sa-ți spună cat de smecher este.

Cred ca sunteti de acord cu mine ca bunatatea vine de la un inalt grad de intelepciune. S-au discutat de toate aici, culmea pe cel mai dorit turneu al anului. Continuati va rog pe privat daca simtiti ca securea are coada prea lunga, desi consider ca nu merita deranjul neuronilor. Personal, mi-as dori macar odata sa mai traiesc clipele unui turneu MARE de la ManGalia. Chiar si fara apa, fara minge, fara stres. Si fara sa filosofez, v-as sugera sa vorbiti/scrieti mereu cu bunatate, pentru ca toti sa poata cunoaste dragoStea cuvintelor! Stima!

Dar sa nu lipseaca shaturile,asistentele si perfuzia:))))

Gelu, imi cer scuze ca am fost la un turneu in care ni s-a vorbit pe un ton superior, zeflemitor si rastit de catre organizator, imi cer scuze ca am participat la un turneu in care joci 3 meciuri oficiale si , daca nu te califici (chiar daca n-a fost cazul meu) ai doar sansa sa joci doar "de consolare" cu niste copii, necalificati si ei (vezi cazul Fane Medelanu, Ana Rosoaga, care au renuntat sa mai joace...cu copilasii, fara miza)...si imi cer scuze am luat parte la singurul turneu in care apa oferita de organizator era pe hol, la un dozator, indiferent numele firmei!... daca vroiam o gura de apa intre doua seturi, fugeam repede pe hol, la dozator?
As fi curios sa aflu: Emi la cate turnee a mai oferit apa la dozator participantilor?... si in cate turnee aveai "sansa" sa joci doar 3 meciuri oficiale...apoi "consolare" ?...
mi-e cam teama ca am fost un pic luati de fraieri...la noi acasa! (eu sunt acasa si la Mangalia si la Constanța!)
"Imi cer scuze" ca eu am descoperit si am adus fenomenul Amatur in judetul Constanța, eu am adunat si am inchegat prima gasca de amatori (cu Fratea, Leolea, Stanescu , Ilie si Emil Ion) si tot eu am organizat (cu Aurel Fratea) primul turneu din Constanța (in care au venit si bucurestenii Paul Chiru, Gica Sanitaru, Mexicanu, Levaru, etc).
Asadar, imi cer scuze ca, in postura mea de...simplu forumist, mi-am permis sa formulez acea postare!... poate ca nu am acest drept!... am MP-ul prea mic?! :)
Din respect pentru NoRo, Gelu si nu numai, eu inchei aici aceste discutii!... sper sa fi ramas totusi ceva constructiv!...din greseli se invata!
...iar daca am folosit apelativul de "mare smecher", in conditiile aratate mai sus... cred ca am fost indreptatit!... nu stiu ce drept a avut el sa ma jigneasca grosolan (...si aiurea-n tramvai, fara niciun temei!) intr-un mod in care il descalifica!... dar, asa mai cunosti omul!...

Este clar si asta o stim toti,ca Mangalia a devenit brand respectat in Amatur Romania ,datorita lui Fane Medeleanu.
La fel de adevarat este ca din zecii de "pescarusi" pe care Fane ia promovat si sustinut prin participarea la zeci de turnee in toata tara,numai 1-2-3(imi scapa al 3-lea,nici de al2-lea nu-mi amintesc prea bine) au (a)avut curajul sa incerce macar sa duca "legenda" mai departe .Pe marea majoritate a pescarusilor nu i-am regasit nici macar in listele de participanti..unii motivati, altii...(si a facut-o asa cum a reusit sa se mobilizeze in a gasi mese,transport,logistica,sponsori,etc ).Sunt convins ca la fiecare editie realizata,si-au dat seama ca sideful asta,,,este un pic costisitor si ca acele cheltuieli "din spate"au intarit si mai tare ideea ca..omul sfinteste locul.
Insa...da-i Cezarului ce este al lui si faptul ca Bila asa cum a putut(gasind in EMI un sprijin fara de care nu ar fi reusit tine acest turneu),a reusit sa mai puna inca o data pe harta Amatur un turneu la Mangalia ,este de apreciat si de Felicitat !

Este Amadeo ?!...

Felicitari Bila !
Felicitari EMI !
Bine Mangalia !

Nu-l cunosc pe Vali Suta dar apreciez comentariul.Dupa toate parerile exprimate toti am uitat sa o felicitam pe Andrea Dragoman. Nu stiu ce alta Campioana Europeana avea placerea sa joace un amatur la Mangalia ? Am fost martor cand Emi a intrebat-o daca vrea sa joace. Felicitari si celor de la Dumbravita.Stiati cumva ca Andrea Balint joaca de trei ani si participa in echia de divizie A ? Felicitari si pt. Artem Ovcinnicov un mic ucrainian de isprava si bun exemplu nu numai pt. amatur. Nu in ultimul rand, felicitari pt. cei care au ramas sa vada spectacolul promovat de niste fete si baieti deosebiti. Chiar daca au jucat in ultimile faze ale turneului ramasi in sala i-am vazut savurand spectacolul sportiv. Nea Fane D-nul Vlase, Dascalu , alti bucuresteni si multi altii.Felicitari tuturor!

Nu-l cunosc pe Vali Suta dar apreciez comentariul.Dupa toate parerile exprimate toti am uitat sa o felicitam pe Andrea Dragoman. Nu stiu ce alta Campioana Europeana avea placerea sa joace un amatur la Mangalia ? Am fost martor cand Emi a intrebat-o daca vrea sa joace. Felicitari si celor de la Dumbravita.Stiati cumva ca Andrea Balint joaca de trei ani si participa in echia de divizie A ? Felicitari si pt. Artem Ovcinnicov un mic ucrainian de isprava si bun exemplu nu numai pt. amatur. Nu in ultimul rand, felicitari pt. cei care au ramas sa vada spectacolul promovat de niste fete si baieti deosebiti. Chiar daca au jucat in ultimile faze ale turneului ramasi in sala i-am vazut savurand spectacolul sportiv. Nea Fane D-nul Vlase, Dascalu , alti bucuresteni si multi altii.Felicitari tuturor!

Daca stiam ca vine Andreea Dragoman la acest turneu m-as fi inscris si eu, veneam de unul singur de la Giurgiu, o admir foarte mult, in mod sigur o sa ajunga o mare jucatoare. Sper sincer ca va mai veni la turneele noastre, poate chiar in București.

... din pacate, vad ca si aici, ca si in politica, "puterea" face si desface!...

constat ca niste propozitii/mesaje postate de "dl." Dumitru (Emi) cu expresii josnice, meschine, gratuite, la adresa mea si a d-lui Manoiu, au fost sterse !... In asemenea conditii, ne mai luati inca odata de fraieri..stergang pasaje concludente din contextul intregii discutii!... practic, incercati sa ascundeti niste mizerie sub pres!
Inteleg acum de ce o serie de amaturisti cu coloana vertebrala s-au indepartat usor-usor de Organizatia Amatur !

PS nu aveam niciun chef sa mai postez pe aceasta tema, dar ca sa respectam realitatea, trebuia mentionat si acest aspect !...

Back
Sus