Vă exemplific eu dar nu ca sa va denigrez Doamne ferește , nu asta este intentia mea ci ca sa înțelegeți ce m-a deranjat pe mine personal, nu vorbesc în numele altor persoane.
Am intrat în sala, și cum am procedat la toate concursurile primul lucru a fost sa ne inscriem sa confirmam participarea la concurs.I-am dat copilului banii sa se înscrie și sa facă confirmarea, după ce a stat zece minute în fata mesei și a dumneavoastră și nu l-a băgat nimeni în seama l-am chemat sa se schimbe și sa înceapă încălzirea urmând sa plătesc eu. Dupa alte cinci minute am venit la dumneavoastră și v-am întrebat politicos dacă pot sa plătesc. Mi-ati răspuns pe un ton foarte ostil citez :
" mai târziu și nu mai stați aici.." .
Pai credeți ca eu venisem sa mă așez la masa cu dumneavoastră? ??
M-am conformat și m-am așezat în tribuna, ce puteam sa fac la un așa răspuns...
Ați anunțat înscrierea , am venit sa plătesc v-am spus ca este copil și mi-ati cerut 15 lei eu aveam pregătiți 10 lei ca așa citisem pe site ca este pentru copii.
Nu am comentat deoarece am zis ca poate nu am citit eu bine nu era mare lucru 5 lei. Deci cum am spus nu banii în plus au problema ci faptul ca nu se respecta ceea a fost scris pe site.
Când s-au făcut grupele băiatul era în clasament pe locul 5 și a căzut în grupele inferioare cu jucătorul care era pe locul 4. Deci jucau doi capi de serie intre ei în inferioare. A venit și v-a întrebat i-ati oferit explicații ca ați uitat sa înscrieți pe cineva și din cauza ăsta.
Ok nu a fost nici o supărare am înțeles se întâmplă nu ăsta era important.
Am înțeles și faptul ca nu era apa la fiecare masa și era un dozator pe hol nu era o tragedie.
După ce s-au terminat și grupele superioare ați anunțat eliminatoriile , băiatul a avut bye la fel și jucătorul cu care a căzut.
Atâta vreme cât nu ați afisat un regulament de joc normal ca cei de la mese nu înțelegeau sistemul de joc. Băiatul și partenerul lui m-au rugat sa va întreb în numele lor deoarece ei erau la masa cum de au ajuns sa joace intre ei .
?n momentul în care ați ajuns lângă masa lor v-am oprit și la fel de politicos v-am cerut sa ne explicați ce s-a întâmplat. V-ati uitat la mine mai aveați puțin și mă pocneati asa de nervos erati și mi-ati spus citez " ăsta va interesează pe dumneavoastră ??? Pe mine mă interesează cine câștiga dintre ei doi atât. " Am plecat în tribuna când am văzut ca nu am cu cine sa mă înțeleg.
Eu v-am abordat deoarece îmi reprezint copilul care este încă mic sa poată sa se apere singur.
Ati revenit la masa jucatorilor la fel de nervos cu tabloul și le-ati explicat pe același ton ridicat.
Era mai simplu sa ne ziceți pe un ton mai politicos ca din cauza ca au fost putini jucători s-a întâmplat acest lucru și înțelegeam din prima.
Cam asta a fost interacțiunea mea cu dumneavoastră nu am nimic de obiectat referitor la mingi, mese, paletele cu care s-au jucat deoarece am înțeles este un concurs de amatori și lumea vina sa se simtă bine nu sa joace campionate mondiale.
Este exact ca și cu musafirii nu au ei nici o vina ca tu te cerți cu sotul/soția,copiii sau nu ?ți place de ei măcar mimam plăcerea de ai avea in vizita

.
După explicațiile dumneavoastră am înțeles că ați avut o zi mai proastă dar eu va întreb dacă va duceati la un concurs și va trata cineva așa va pica bine?
Poate lucrurile povestite așa vi se par banale dar sa știți ca sunt deranjante atâta vreme cât eu respect persoana cu care vorbesc am și eu pretenția sa fiu respectata.
Acestea au fost constarile mele iar daca prin comportamentul meu v-am ofensat cu ceva îmi cer scuze.
Va urez sa organizați și alte concursuri ca sunt binevenite dar sa fiți mult mai atent și sa aveți mai muta rabdare cu cei din jurul dumneavoastră.
Multă sănătate!