enache1946
boboc
Felicitari organizatorilor!...Ca bunic ma bucura prestanta nepotelului Tofan Marius la Avansati !...
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Clasament Incepatori
1.Neculai Alexandru - Tulcea![]()
2.Caramidaru Daniel - Constanța![]()
3 -- 4
Negrea Petrut - Comănești![]()
Hutanu Adrian - Slobozia![]()
5 -- 8
Durac Viorel - Constanța
Gusan Boris - Turda
Zamfirache Ioan - Botoșani
Suciu Dragos - Constanța
9 -- 16
Carata Catalin - Tulcea
Stolearenco Igor - Galați
Banciu George - Constanța
Panait Adrian - Brăila
Kis Istvan - Brașov
Rasid Aihan - Constanța
Mureșan Ioan - Galați
Fedot Valentin - Tulcea
17 -- 18
Portariuc Gheorghe - Botoșani
Darie Gabriel - Comănești
19 -- 20 1v gr.sup.
Lita Gabriel - București
Vasile Razvan - Brăila
21 -- 29 0v gr.sup.
Gurita Ionut - Babadag
Dimache Dumitrel Costin - Tulcea
Sufletel Emil Sr - Alba Iulia
Delimart Alexiana - Targoviște
Zbant Mihai - Tulcea
Urdes Florentina Ruxandra - Tulcea
Mitric Ramona - Mangalia
Tritoiu Alexandru - Targoviște
Radulescu Catalin - Ploiești
30 -- 39 0v gr.inf.
Chiriac Felician - Mangalia
Balbarau Razvan - Mangalia
Stoica Emanuel - Mangalia
Sufletel Margareta - Alba Iulia
Ilie Mara - Mangalia
Tanase Alisa - Mangalia
Varlan Izabela - Mangalia
Mitric Marius - Mangalia
Stan Mariana - Constanța
Diaconu Bianca. - Slatina
5. Desfășurarea turneelor
Pentru a respecta caracterul de competiție de masă, fiecare participant va avea dreptul la un numar de minim 5 meciuri în cadrul fiecărui turneu.
5.1. Numărul de grupe și repartizarea jucătorilor se va face în conformitate cu Anexa V. Organizatorul stabilește numărul de grupe inferioare în funcție de numărul disponibil de mese și de numărul de participanți. Pentru un număr de 6-7 participanți/masă se recomandă ca numărul de mese să fie egal cu numărul grupelor;
5.2. Sistemul de joc pentru turneele A si A+
Sistemul de joc este împărțit în 3 faze distincte:
Faza I (de masă): grupe de câte 4, 5, 6 sau 7 participanți, din care se califică în turul II cel puțin jumătate (excepție grupele de 4); numărul celor calificați trebuie să permită continuarea turneului în grupe de 3 sau 4.
Faza a II-a (superioară): grupe de câte 3 sau 4 participanți, din care se califică în turul III cel puțin jumătate, numărul jucătorilor calificați trebuie să poată permite continuarea turneului în sistem eliminatoriu, pe cheie de 16, 24, 32, 48, 64; în variantele 24, 48 câștigătorii grupelor vor intra direct în turul II eliminatoriu.
Faza a III-a (eliminatorie): se încheie cu stabilirea unui câștigător, a unui loc II și a unuia sau două locuri III; departajarea locurilor III și IV se face numai dacă organizatorul local stabilește acest pas.
După faza I, organizatorul local poate opta pentru turnee paralele de consolare sau pe categorii, fără ca aceste turnee să împiedice buna desfășurare a turneului principal. Numărul minim de participanți la un turneu paralel este de 10.
Organizatorul poate decide dacă după faza a I-a se trece direct în faza a III-a, adică fără grupe superioare, iar pentru aceasta va anunța în topic-ul turneului modul de desfășurare a sistemului de joc.
Acest turneu, a fost unul inedit!
Toata stima pentru eforturile lui Emi, si sa-l tina Dumnezeu sanatos sa mai organizeze multe turnee de acum incolo!...dar de data asta s-a simtit ca vine dupa o saptamana lunga, de tabara tenisistica! L-am simtit obosit, fara chef, mereu incruntat, fara un pic de zambet pe fata.
A fost primul tuneu (si am fost la macar 20) in care nu am avut asigurata o sticla de apa!... (desi in anuntul de inscriere se specifica in mod clar faptul ca se asigura apa minerala/plata)....din pacate, era doar varianta dozatorului "La Cumpana" de la capatul holului, dar ATENTIE!... in Constanța firma "La Cumpana" a fost gasita la analizele D.S.V. cu E-coli si paraziti peste media admisa (am copie dupa certificatul de analize, o pot prezenta si aici). Eu unul nu am baut din acea apa, dar am vazut multi jucatori (si copii) facand-o.
Apoi, a fost primul turneu la care am jucat doar 5 meciuri dupa inferioare si superioare!? 3+2 !
Nu e vina lui Emi ca am iesit dupa superioare, e vina "sarpelui" ca m-a aruncat in superioara de 3 cu exact cei doi baieti care au jucat finala turneului!
Altfel, sa auzim de bine si sa speram ca nu va fi un efort asa mare sa se cumpere niste sticle de apa ca sa ne hidratam dupa efort. De stiam (daca se specifica in mod corect in anunt), imi luam de acasa, nu mai umblam pe strazi, intre doua meciuri, transpirat si insetat, sa caut un chiosc cu apa!...
PS Am tot ezitat sa pun aceste randuri, dar am gasit de cuviinta ca e mai bine sa corectam mici neajunsuri, decat sa le ascundem!... pentru ca e pacat de celelate realizari si aspecte pozitive ale turneului! (punctualitatea, fluenta concursului, profesionalismul lui Emi)
Toate cele bune!
Acelasi EMI. Dupa mine la anul si peste 2 ani vor mai fi localitati care vor renunta la organizarea de turnee. Vor creste cheltuielile de organizare si multi vor renunta. .
- TAXA PARTICIPARE-25 Lei adulti, 10 lei copii , 2 lei catre AMATUR.(Se asigura apa minerala/plata).
O frumoasa isprava (normalitate de fapt) era sa respecti ce ai scris in anunt, sa asiguri apa jucatorilor, si sa nu profiti ca sunt multi copii in sala si astfel sa schimbi ad-hoc si smechereste tariful anuntat, fara nicio explicatie, inca si deranjat de rumoarea celor contrariati pe buna-dreptate ! Aceste decizii si aceasta atitudine au fost total lipsite de respect, ca sa nu zic altfel !... Insist ca aceste doua aspecte afisate in anunt si nerespectate, sa fie lamurite! Noi ca jucatori ne platim taxa, acceptam regulile impuse de organizatori, suntem penalizati daca absentam nemotivat. Organizatorii care "calca pe bec", cum raspund?.. au si ei regulamente?
De atitudinea ostila, nu mai zic nimic!... macar sa ne fi lasat fara apa si cu taxa marita pt copii, cu zambetul pe buze!...
asa...si jigniti/umiliti...si cu banii luati! Misto!... Smecher mare, Emi asta!...
George, eu nu cred ca poti sa zici asa ceva! Tu chiar crezi ca Emi si-a dat seama de taxa ca e trecuta de 10 lei, sau ca apa la dozator are e-coli (ceea ce nu cred, dar probabil ca cei care au baut apa or sa ne spuna)!?-
..........
Organizatorii care "calca pe bec", cum raspund?.. au si ei regulamente?
De atitudinea ostila, nu mai zic nimic!... macar sa ne fi lasat fara apa si cu taxa marita pt copii, cu zambetul pe buze!...
asa...si jigniti/umiliti...si cu banii luati! Misto!... Smecher mare, Emi asta!...
in dimineata concursului eram eu fedot valentin tulcea cu domnul panaite din braila