Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu A+TURNEU A+ ''Cupa de toamna TT '' Focșani 11 octombrie 2014
Prietene ,chiar ai fost amuzant!!Imi place de tine ,ramai la noi!Daca tot nu te inscrii ,permite-mi s-o fac eu!!Asadar ,pentru ca VISCARIA 123 are treaba si nu stie decat ca turneul va fi frumos ,lucru neindoielnic ,treceti-l pe GIGI CIOBOTARU -IASI ,la OPEN !!Sa ne vedem cu bine si salutari tuturor!!
Diaconescu Lucian din Targoviște la amatori . Doresc si cazare pentru 2 nopti (vineri si sambata) la hotel Ambasador (acela aproape de sala) , daca se poate sa impart camera cu cineva din cei care se mai inscriu cu cazare . Multumesc !
Diaconescu Lucian din Targoviște la amatori . Doresc si cazare pentru 2 nopti (vineri si sambata) la hotel Ambasador (acela aproape de sala) , daca se poate sa impart camera cu cineva din cei care se mai inscriu cu cazare . Multumesc !
Costin prevad un turneu mamut mai ales la amatur ,sa ai grija de noi , de Gelu , de Pali . O sa fie peste 130 de persoane , parerea mea . Deci ne vedem la Focșani...