Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Subcinski Alexandru nu e nou,ci un jucator foarte bun pe care as vrea sa nu-l intalnesc,la joc bineanteles,bravo lui,astept de la el chiar sa candideze pentru podium.
- - - Actualizat - - -
Dealtfel candideaza la podium si Cosmin Toporas,foarte bun baiatul,l-am vazut jucand la Rădăuți,bravo lui.
nu l-am uitat pe Gabitu avram,tot pe podium il vad
nu l-am uitat pe Gabitu avram,tot pe podium il vad
sunt sanse sa amestecati openul cu amatori?Este posibilitatea ca in cazul in care sa nu se inscrie la OPEN cei 36 de jucatori sa putem inscrie la amatori
Pana acum sau inscris numai 14 deci sa vedem ce urmeaza si s-ar mai putea oferi locuri ptr. inca 10-12 jucatori la amatori sa vedem eu sunt bucuros ptr. toti ce care vor sa vina
VA ASTEPT CU BRATELE DESCHISE
Este o varianta , dar nu cred , o sa discutam in sala la inceperea turneului,totul este cum doriti voi si sa va simtiti foarte bine la VATRA DORNEI.sunt sanse sa amestecati openul cu amatori?
Este posibilitatea ca in cazul in care sa nu se inscrie la OPEN cei 36 de jucatori sa putem inscrie la amatori
Pana acum sau inscris numai 14 deci sa vedem ce urmeaza si s-ar mai putea oferi locuri ptr. inca 10-12 jucatori la amatori sa vedem eu sunt bucuros ptr. toti ce care vor sa vina
VA ASTEPT CU BRATELE DESCHISE
Apropo, astazi la orele 18 la Iași, Palas Mall, vine campioana noastra Elisabeta Samara pentru un meci demonstrativ si pentru popularizarea acestui minunat sport in randul copiilor.
Luati in calcul posibilitatea ca open-istii sa joace intre ei fiecare cu fiecare (daca nu vor veni intr-un numar mai mare).
Sunt amatori care fac deplasarea incepand de astazi si nu e bine sa interveniti cu modificari de organizare in ultima zi. Daca doresc sa mai prinda ceva experienta au posibilitatea sa se mute la open.
In alta ordine de idei, daca se va juca la gramada, multi dintre amatori nu vor avea sansa sa treaca nici de inferioare... asa ca...
Respect.
- - - Actualizat - - -
Adevarata demonstratie ! Atat fetele cat si baietii ne-au aratat cam ce inseamna ping-pong !
Personal am reusit sa fiu castigator de doua ori, o data sa vad live ceva ce nu vezi in fiecare zi si a doua, fotografia cu doua mari campioane.
Vezi atașament 8029