adrian_vilcu
senior
Se inscrie: Vilcu Catalin, Iași, amatori. Va multumesc! Succes celor care organizeaza acest concurs!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Luati in calcul posibilitatea ca open-istii sa joace intre ei fiecare cu fiecare (daca nu vor veni intr-un numar mai mare).
Sunt amatori care fac deplasarea incepand de astazi si nu e bine sa interveniti cu modificari de organizare in ultima zi. Daca doresc sa mai prinda ceva experienta au posibilitatea sa se mute la open.
In alta ordine de idei, daca se va juca la gramada, multi dintre amatori nu vor avea sansa sa treaca nici de inferioare... asa ca...
Respect.
adevarata demonstratie ! Atat fetele cat si baietii ne-au aratat cam ce inseamna ping-pong !
Personal am reusit sa fiu castigator de doua ori, o data sa vad live ceva ce nu vezi in fiecare zi si a doua, fotografia cu doua mari campioane.
foarte frumos concursul.m-am simtiti superb.Doamnule Marcu Vasile sunteti un om cu adevarat foarte deosebit.o sa revin cu foarte mult drag la Vatra Dornei.un concurs foarte reusit.un concurs foarte greu,cu jucatori foarte buni.imi pare rau Domnu Marcu ca nu am mai putut sta la poza...dar trebuia sa plec.Felicitari!