marcu vasile organizator local 10 Sep 2016 #25 Eu am gresit si sa repar greseala BUTNARU MADALINA -incepatori
M marin bada senior 14 Sep 2016 #31 gugles marius c-lung mold. avansati stan stefan v. dornei incepatori badaluta marian v. dornei incepatori
gugles marius c-lung mold. avansati stan stefan v. dornei incepatori badaluta marian v. dornei incepatori
C ccc senior 15 Sep 2016 #33 Zosim1 a spus: Rezervat inscrieri Click pentru a extinde... Neagoe Costin -din București- Avansati
Nicu Constantin senior 15 Sep 2016 #34 Cu deosebita placere se înscriu Nicu Constantin si Bogza Dragos, din Iași, la avansati. Mult succes organizatorilor si tuturor participantilor!
Cu deosebita placere se înscriu Nicu Constantin si Bogza Dragos, din Iași, la avansati. Mult succes organizatorilor si tuturor participantilor!
U UjeniucDan cadet 15 Sep 2016 #36 Ujeniuc Dan - Suceava - Incepatori Nicu Chihai - Suceava - Incepatori
Nicu Constantin senior 16 Sep 2016 #38 Va rog sa corectati numele in lista de inscrieri Bogza Dragos in loc de Bozga Dragos. Multumesc!
gabriel1962 senior 16 Sep 2016 #39 Asa cum am promis , nea Vasile, vin( tuica si alte bauturi) Gabriel Iacob avansati Iași