AmaTur: Turneu A Turneu A CUPA DORNELOR 24.-25.09.2016 VATRA DORNEI

Iti multumesc pentru sugestie o sa vedem si alte pareri si de la alti participanti,dar dupa mine e bine asa deoarece sunt care vin de departe de la categoria avansati sau open si nu le convine sa se trezeasca la 2 noaptea si sa joace la 9 .E o parere a mea .Daca aveti alte sugestii va rog sunt la dispozitia voastra a participantilor.

Ultima editare:
Din Aiud la amatori avansati Dirlea Ioan ,amatori incepatori Iepure Calin, Cristea Andrei ,Faraian Alexandru si Ciungan Sara.Pentru duminica la copii incepatori Iepure Teodora ,Sofica Cosmin,Moldovan Catalin, Simon Denisa ,Wang Denisa,cls1-4Botezan Raul,Faraian Alexandru ,Ciungan Sara ,Popa Rares,Olariu Octavian, cls5-8 Cristea Andrei si Iepure Calin

Daca nu deranjez pe nimeni cu scuzele de rigoare toate categoriile la aceasi ora (10) baieti din Toplita datorita numarului de inscrisi la 12 mese.Multumim.

Se retrag din Nasaud;
Damian Vasile-incepatori
Ghioc Stefan-incepatori.

- - - Actualizat - - -

Si eu as fi de acord sa inceapa si avansatii dimineata la ora 9,00 ,ca sa ajungem mai repede acasa, ca doar este sambata,si trebuie sa ajung la o intrunire de familie la Colibita.

eu as fi de parere sa iceapa openul si avansatii la ora 11 si 15 min.
in speranta ca va fi asa, ne inscriem din Straja:
URSULEAN VASILE-avansati
URSULEAN FLORIN-open
HASNA COSMIN-open

AVANSATI + INCEPATORI ora 9.30 validarea inscrierilor ora 10.00 incepe concursul (REPET ORA 10.00)
OPEN ora 11.30 validarea inscrierilor ora 12.oo incepe concursul(REPET ORA 12.OO)
VA ROG SA VA ANUNTATI INTRE VOI SA NU FIE DISCUTII (si fiti siguri ca va fi):wink:

Back
Sus