AmaTur: Turneu A Turneu A "CUPA DORNELOR - EMI-TT", Vatra Dornei - 20-21.06.2015

Cu mare placere si de la distanta.

Roseti Ionut - amatori. LUGOJ

Sper sa mai am inca o data placerea de a juca cu domnul Pralea.

Din Botoșani la amatori:

Mihai Alex
Balanescu Florin
Pralea Marius - (amatori-începători)

Balauca Cornel :p

Ultima editare:
Cu mare placere si de la distanta.

Roseti Ionut - amatori. LUGOJ

Sper sa mai am inca o data placerea de a juca cu domnul Pralea.

Peste tot unde merg,toti vor sa joace cu mine.Prin urmare o sa le propun organizatorilor ca,inainte de inceperea turneului,sa se faca o licitatie si primii 5 care ofera mai mult,sa fie in grupa cu mine.Banii:fifty-fifty.

Peste tot unde merg,toti vor sa joace cu mine.Prin urmare o sa le propun organizatorilor ca,inainte de inceperea turneului,sa se faca o licitatie si primii 5 care ofera mai mult,sa fie in grupa cu mine.Banii:fifty-fifty.

Imi pare rau, ca am considerat ca aveti un joc frumos :) si de aceea imi doream sa mai joc inca o data cu dumneavoastra sa va acord o revansa, dar daca nu doriti nici o problema :) o sa 'va dau meciul' sau facem fifty-fifty ;)

O zi buna si sa ne vedem cu bine

Va rog sa ma scuzati ca nu am mai actualizat inscrierile dar sunt la C.N.de juniori Constanța si ma intorc pe luni si voii trece la treaba-Multumesc ptr-intelegere.

Azi am fost aerian dintr-o 1001 de motive. Unul dintre ele a fost vizionarea de sus a Bucovinei.
Poate că și oaspeților de sâmbăta viitoare la va pica bine o privire aruncată de sus Depresiunii Dornelor.

Azi am fost aerian dintr-o 1001 de motive. Unul dintre ele a fost vizionarea de sus a Bucovinei.
Poate că și oaspeților de sâmbăta viitoare la va pica bine o privire aruncată de sus Depresiunii Dornelor.

Marcel prin felul în care reușești sa reamintești tuturor frumusețea plaiurilor bucovinene, trebuie sa recunosc ca noi oamenii de pe aceste meleaguri dacă nu te am fi avut ar fi trebuit sa te inventăm.Cu respect

Din IASI-NICA VALERICA-OPEN Ș-NICA ALEXANDRU cl.I-IV
Din SUCEAVA-MOROSAN MARIAN-AMATORI ȘI VOLOSTIUC MARIUS-AMATORI
Din VATRA DORNEI-FLOREA IONUT-INCEPATORI

Back
Sus