A fost un turneu al contrastelor!Locatie exceptionala:sala,mesele si anexele au oferit conditii foarte bune de joc,gazdele ridicandu-se la inaltime!In schimb organizarea a avut mari lacune,"harababura" din grupele superioare iritand pe toata lumea,pierzandu-se si timp pretios.A fost primul turneu din Amatur (in care am fost prezent pana in prezent)in care finala de la Open s-a desfasurat intr-un "anonimat"total,in concomitenta cu eliminatoriile de la Amatori,lucru pe care il consideram ca o lipsa de respect din partea organizatorilor fata de jucatori!Era totusi o finala de Open de cat "A"!,momentul de "varf" al turneului, acest lucru trebuie mediatizat in mod special,oprite meciurile la celelalte mese , dand tuturor celor prezenti(inca in numar foarte mare!)posibilitatea sa urmareasca finala!Altfel,a fost un turneu puternic,cu participare selecta,in care am asistat la multe partide deosebit de spectaculoase la ambele sectiuni.Am remarcat inca o data "clasa"(recunoscuta) lui Lulu,jocul complet al Rodicai Sicoe si Fair-play-ul desavarsit a lui Gabi Farcas,un adevarat Senior al Amaturului.Felicitari castigatorilor,tuturor participantilor,noilor veniti in Amatur(in special grupului de la Or.Victoria ) si sa ne revedem si la anul in aceasta sala frumoasa!Va salut cu respect!