cata_60
Echipa AmaTur
se inscriu din pascani la incepatori
- benone mihut
- hretu Dumitru
- Hretu Cornel
- ungureanu silviu
- Zaharia catalin
Bade Ioane cred ca primul domn trebuie trecut in lista de inscrieri Mihut Benone..Sau gresesc?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
se inscriu din pascani la incepatori
- benone mihut
- hretu Dumitru
- Hretu Cornel
- ungureanu silviu
- Zaharia catalin
Ghiurea Viorel
ghiurea viorel
răspuns la întrebare
pentru a oferi o mică recompensă amaturiștilor care accesează această pagină și care intentionează să participe la turneul a din decembrie am zis că n-ar fi rău să facem un mic concurs online despre fălticeni și turneele amatur desfășurate aici din 2008 încoace.
?n timpul rămas până la desfășurarea turneului a vom pune 10 întrebări în zile alese aleatoriu cu subiectul menționat anterior. Cine răspunde primul primește o minge donic 3 stele 2015.
Condițiile în care câștigați mingea: -răspundeți primul la întrebare; -răspundeți corect; participați la turneul a din 19.12.2015.
nu puteți câștiga decât o singură dată și numai de pe contul propriu. dacă aveți un nick-name mai ciudat (gen cata_60) treceți și numele real. Concursul nu se adresează jucătorilor din localitate. Nici un raspuns corect în 24 h - mingea se reportează pentru întrebarea următoare!
C?știgătorii vor primi mingile în dimineața concursului.
Am răspuns in locul lui Viorel