AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa Iernii - Moș Crăciun" ediția a VIII-a, Fălticeni - 19.12.2015

Open : Aga, Vasilache, Nemaciuc, Cretu

Probabil ca s-a gandit la posibila retragere a celorlalti!

Pune singur presiune pe el:)

Pai cica mizeaza pe o surpriza :))).

Iata ca ne-a inchis gura la toti si a castigat turneul :). Altadata tre' sa fim mai precauti cu mistourile la adresa lui :))). Felicitari!

Iata ca ne-a inchis gura la toti si a castigat turneul :). Altadata tre' sa fim mai precauti cu mistourile la adresa lui :))). Felicitari!

Media nu-l favoriza cu atat mai mult cu cat ultimele intalniri directe (Nemaciuc, Vasilache) nu au fost cu reusita pentru tanarul Aga.
Se pare ca de aceasta data a fost mai prezent in joc reusind sa fie no.1 asa cum ne-a bucurat de multe ori.
Il felicit si ma bucur pentru Alexandru Aga, de asemenea ii felicit pe toti castigatorii de la toate categoriile, sunteti cei mai buni.

Chiar a fost zi de sarbatoare, gazde extrem de primitoare, am fost tratati regeste. In afara de frigul din sala care s-a accentuat spre final si condensul care s-a creat din aceasta cauza, totul a fost perfect.

Urez la toata lumea Sarbatori Fericite, sa va dea Dumnezeu sanatate, putere si intelepciune, sa ne revedem cu drag la masa de joc si in anul care vine, sa fim un exemplu de urmat pentru toate sporturile.

La multi ani !

Din Galanesti!

Din Galanesti!

Felicitari organizatorilor pentru eforturile facute in vederea desfasurarii concursului.Personal pot sa vorbesc despre AMATORI ca a fost un concurs greu, nu am intalnita pe parcursul desfasurarii nici un concurent care sa nu-mi fi pus mici sau mari probleme, altii de-a dreptul foarte buni.Multumesc celor care au avut incredere in mine si chiar au pariat pe mine, am facut tot ce a fost posibil sa nu-i dezamagesc,dar in sport nu castiga cel pe care s-a partiat ci cel care este cel mai bun.Felicitari domnului NISTOR de la COMANESTI pentru castigarea concursului.
La Multi Ani!- organizatorilor;(Cozma,Mosneagu,Giosan si a celorlalti organizatori din umbra)
La Multi Ani!- participantilor la concurs;
La Multi Ani!- AMATOUR;

Sa ne revedem sanatosi la anul si la multi ani la cat mai multe concursuri!

Ultima editare:
In primul rand, vreau sa multumesc celor care m-au felicitat si celor (2) care au crezut in mine. In legatura cu ironiile, vreau sa spun doar atat...sunt foarte bucuros ca mi-am confirmat modestia! Acesta a fost ultimul meu concurs in amatur, cel putin pentru o perioada , deoarece incepand cu anul viitor voi juca in divizia A pentru Iași , de aceea vreau sa le multumesc tuturor celor din Botoșani care m-au sustinut de-alungul timpului( Salavastru, Onufrei,Adi,Volodea Ivan,Catalin s.a) si sa urez tuturor celor din amatur succes in continuare. Eu o sa va urmaresc din umbra si sper sa intalnesc cat mai multi jucatori in divizie care provin din amatur.
Sarbatori fericite!

Ps: Poate mai marii amaturului vor lua in considerare si participarea la concursuri a jucatorilor care joaca in Divizia A!

Multumiri dlui Cozma si echipei tehnice pentru buna desfasurare a unui mega concurs.Pe langa tenis au fost la dispozitia noastra pana la sfarsitul turneului vin,tuica,afinata,alune,bomboane de toate felurile,mere,croissant,kebab,toate de buna calitate.
-multumesc pentru butoiasul cu bere care datorita "inghesuielii" a scapat "nevatamat" si a ajuns sub bradul de craciun impreuna cu calendarul amatur
-multumiri din partea sotiei mele ca a avut ocazia sa vada patru muzee foarte interesante:Galeria oamenilor de seama,casa sculptorului Ion Irimescu,Muzeul Apelor si casa memoriala Mihail Sadoveanu
-impreuna ne-am bucurat de patru ore petrecute in excelenta piscina a hotelului Miraj unde am fost cazati
O familie multumita

Am primit in cursul zilei un tel de la Marius Volostiuc ,care si a uitat paleta si de la Marcel Giosan care si a uitat un tricou.M am dus pana la sala Udisteanu sa stau de vorba cu administratorul de acolo mai ales ca maiine dimineatza tre sa merg sa iau mesele sa le duc la Gura Humor.N am avut cu cine..tocmai murise de vreo doua ore,stop cardiac,47 de ani..Merg maiine dimineatza la Primarie sa vedem ce tre sa facem in situatia asta

Back
Sus