AmaTur: Turneu A TURNEU A "Cupa IERNII" Sibiu 5 Decembrie 2015

Aici nu pot sa te contrazic:D

- - - Actualizat - - -

Am multumit colegului Iuliu Zedler pentru ca el cand s-a retras a precizat ca se retrage pentru a ne creste noua , celor din Blaj sansele de a ajunge pe tabloul principal, noi fiind coleg cu el de sala.Oricum pot multumi si copilului care s-a nascut, la care ii doresc sanatate.Imi pare rau pentru colegul accidentat,ii doresc si lui sanatate si nu in ultimul rand multumesc Universului ca m-a ajutat sa prind ultimul loc.Am fost norocos de data asta.:D
Multă baftă!

Trimis de pe al meu A5_Easy folosind Tapatalk

Se retrage Bucur Alin Adrian, Tg.Mureș. Am asteptat suficient intrarea pe lista. Parca erau 72 de participanti. Noapte buna.

Se retrage Bucur Alin Adrian, Tg.Mureș. Am asteptat suficient intrarea pe lista. Parca erau 72 de participanti. Noapte buna.
72 - 2 Wildcard = 70 (corect) ;)

pe listele de pe prima pagina sunt trecuti 70 jucatori

Noapte bună

Ultima editare:
In inocenta mea, am crezut ca daca la open au intrat primii 2 de pe lista de asteptare, se va proceda la fel si la amatori. Spor la joc va doresc.

Grupe Inferioare
Amatori - 05.12.2015
1 . Somlea Darian, Timaru Ilie, Sterie Georgiana, Manitiu Florin, Mihaescu Marian, Ene Larisa,
2 . Tipser Gabriel, Pacurar Cosmin, Orac Teodor, Botian Radu, Dragomir Paul, Boiangiu Liviu Adrian,
3 . Groza Alexandru, Dinu Adrian, Botea Fabian, Mihail Dragos, Kondort Dan, Jeflea Serban,
4 . Avram Nicolae, Fulop Attila, Sutoris Cornel, Dragomir Ioan, Banea Radu, Vrancea Markus,
5 . Ciobanu Daniel, Cristea Virgil, Bozosan Petre, Lupsa Bogdan, Malene Petru, Holom Dorin,
6 . Barac Marius, Tobosaru Gheorghe, Bucur Dan, Ciky Cornel, Cindea Cristian, Cuntan Ioan,
7 . Pavel Calin, Popa Paul, Vana Florin, Postelnicu Mihai, Restea Lucian Constantin, Presecan Lucian,
8 . Stancalie Doru, Weiss Simona, Sarbu Dan, Comsa Dan, Bardas Nelutu, Prodan Vasile,
9 . Beches Andrei, Farcasiu Florin, Suciu Iacob, Mihu Dorel, Ilie Octavian Marius, Morariu Radu,
10 . Brulea Petre, Dirlea Ioan, Cojocaru Didi, Radulescu Eugeniu, Roghina R.Cosmin, Mureșanu Mihaela,
11 . Matei Dumitru, Railean Vlad, Decean Darian, Badaluta Marian, Moldovan Flavia, Vintila Marius,
12 . Negrean Ioan, Kromek Iulian, Manzat Mircea, Sicoe Ioan, Pica Horia, Ciobanu Cosmin,

Inainte de inceperea turneului (încalzirea)

Grupe inferioare amatori

Ultima editare:
Grupe Inferioare Open
Grupe Inferioare
Open - 05.12.2015
1 . Petrescu Liviu, Daneliuc Gabi, Andone Claudiu, Vladoiu Gelu, Moldovan Alexandru, Cernejenco Constantin,
2 . Sicoe Rodica, Capusan Sorin, Craciun Calin, Migea Cornel, Kaposta Victor, Baltag Denisa,
3 . Govoreanu Florin, Morosanu Vasile, Baciu Gabriel, Stancu Tiberiu, Polotca Stefan, Benyovski Bela,
4 . Sufletel Radu, Zbancu Leo, Lunca Razvan, Todarcea Ioan, Molnar Tihamer, Toth Beatrice,
5 . Dumitrescu Cristina, Aron Darie, Firu Marian, Dabacan Dorin, Bleoca Marius, Tarlea Adrian,
6 . Popa Radu, Benyi Crinel, Georgiu Dragos, Pinzar Andrei, Iancu Sorin, Radu Constantin,

Grupe Superiore
Amatori - 05.12.2015
1 . Somlea Darian, Sutoris Cornel, Orac Teodor, Kondort Dan,
2 . Tipser Gabriel, Ciobanu Daniel, Dinu Adrian, Banea Radu,
3 . Groza Alexandru, Barac Marius, Fulop Attila, Bozosan Petre,
4 . Avram Nicolae, Popa Paul, Lupsa Bogdan, Tobosaru Gheorghe,
5 . Cristea Virgil, Weiss Simona, Ciky Cornel, Postelnicu Mihai,
6 . Bucur Dan, Suciu Iacob, Vana Florin, Comsa Dan,
7 . Pavel Calin, Brulea Petre, Sarbu Dan, Mihu Dorel,
8 . Stancalie Doru, Railean Vlad, Beches Andrei, Roghina R.Cosmin,
9 . Farcasiu Florin, Sicoe Ioan, Dirlea Ioan, Decean Darian,
10 . Cojocaru Didi, Timaru Ilie, Badaluta Marian, Manzat Mircea,