AmaTur: Turneu A TURNEU A "Cupa IERNII" Sibiu 5 Decembrie 2015

finala OPEN

Clasament
Cupa IERNII 2015

Turneu - A - Sibiu - Open - 05.12.2015
"Locurile
Nume prenume - Localitatea"

LOCUL 1
Baltag Denisa - Mediaș

LOCUL 2
Govoreanu Florin - Cisnadie

LOCURILE 3 - 4
Sicoe Rodica - Cugir
Capusan Sorin - Târnaveni

LOCURILE 5 - 8
Petrescu Liviu - Pitești
Morosanu Vasile - Suceava
Daneliuc Gabi - Sibiu
Pinzar Andrei - Mediaș

LOCURILE 9 - 12
Benyi Crinel - Târnaveni
Toth Beatrice - Mediaș
Baciu Gabriel - Târnaveni
Zbancu Leo - Deva

LOCURILE 13 - 15 -- Grupe Sup. 2 vic.
Craciun Calin - Oradea
Georgiu Dragos - Vatra Dornei
Popa Radu - Deva

LOCURILE 16 - 18 -- Grupe Sup. 1 vic.
Sufletel Radu - Alba Iulia
Stancu Tiberiu - Deva
Dumitrescu Cristina - Mediaș

LOCURILE 19 - 24 -- Grupe Sup. 0 vic.
Andone Claudiu - Cugir
Firu Marian - Vatra Dornei
Dabacan Dorin - Târnaveni
Molnar Tihamer - Târnaveni
Cernejenco Constantin - Sibiu
Bleoca Marius - Târnaveni

LOCURILE 25 - 27 -- Grupe Inf. 2 vic.
Aron Darie - Sibiu
Polotca Stefan - Sangeorgiu de Padure
Benyovski Bela - Sibiu

LOCURILE 28 - 33 -- Grupe Inf. 1 vic.
Kaposta Victor - Arad
Migea Cornel - Sibiu
Vladoiu Gelu - Brașov
Iancu Sorin - Sibiu
Moldovan Alexandru - Târnaveni
Lunca Razvan - Târnaveni

LOCURILE 34 - 36 -- Grupe Inf. 0 vic.
Radu Constantin - Sibiu
Todarcea Ioan - Sibiu
Tarlea Adrian - Deva [/COLOR]

Bravo Gabi! Felicitari tuturor participantilor! A fost un turneu frumos, Adi si Alex au reusit sa faca o atmosfera faina, ca intotdeauna. Alex ne-ai distrat cu comentariile la microfon, stiam ca esti un entertainer ;). Bravo baieti, ati incheiat anul in forta. Felicitari si la mai mare!

Ultima editare:
Felicitari pentru rezultate: Dan Kondort, Radu Botianu, Cornel Sutorius !:clap:
Tipserule, tre' sa dai o bere ! :D:thumbup::clap::clap:

- - - Actualizat - - -

Era sa uit, bravo Denisa !

Un turneu foarte reusit din toate punctele de vedere - Alex si Adonis ca de obicei THE BEST , schimburi de pareri si de mingi cu oameni dragi din toate colturile tarii , fluenta in competitie si meciuri frumoase , rezultat individual meritoriu ( de data asta riul , ramul - a se citi netzurile si tusurile , au fost mai prietene cu Petre Brulea decat cu mine ) . Dar e bine si asa pt ca se putea si mai rau :p si am avut ocazia sa fac multi oameni fericiti care il sustin si felicita pe Petre si pe aceasta cale o fac si eu si astept revansa :mrgreen:.Nu pot lipsi nici cateva poze mai clare sau mai neclare deoarece nu am folosit blitzul sa nu deranjez pe unii mult prea concentrati la rezultate si mai putin la amintiri :

Felicitari Petrica Brulea,la cat mai multe clasari pe podium,felicitari organizatorilor pentru buna desfasurare a concursului si pentru conditiile foarte bune de joc,in numele echipei din Prahova va multumesc si sa ne vedem cu bine la urmatoarele concursuri organizate la Aria Sport:)

un turneu foarte reusit si nu e de mirarea cunoscandu-i pe Alex si Adonis. M-am simtit excelent si sunt fericit ca am castigat un turneu la Sibiu unde am foarte multi prieteni. Le multumesc organizatorilor pentru conditiile create si le multumesc si sustinatorilor pe care chiar i-am simtit alaturi de mine.

Nu pot lipsi nici cateva poze mai clare sau mai neclare deoarece nu am folosit blitzul

sunt foarte faine pozele, ca întotdeauna, dealtfel. încet-încet, marca ,,marius 1964,, devine și ea o ,,marcă înregistrată,, în acest domeniu. :)

- - - Actualizat - - -

Am venit la Aria de data asta ca să urmăresc partidele cu un ochi neutru. A meritat.

Dar am venit și cu g?ndul ,,ascuns,, de a recupera o bluză de trening roșie, cu gulerul negru la interior (addidas). :) Fără succes. (șansele erau mici oricum) Dacă, printr-un noroc chior, mai este pe acolo, n-o mai lăsați în sală, ci puneți-o vă rog undeva în pupitru sau chiar jos la Cosmin în magazie.

Felicitari Tipser Gabriel.... ( Bine Gabii ma bucur mult pentru tine :-) . Acus ajungi la Open.. Numa bine si Sarbatori Fericite ! :-D

Bravo Darian!!!! :clap::clap::clap::clap:

Bravo Petre!!! :clap::clap::clap:

Felicitari tuturor participantilor, Si premiantilor!!! :clap::clap::clap:

Ultima editare:
Back
Sus