Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu ATurneu A "Cupa MitSoft" - Tecuci, 12.09.2015
Scuze pentru calitatea fotografiilor, au fost realizate cu o tableta, fără blitz...
Mulțumim tuturor participanților, mulțumim tuturor celor care au pus umărul la organizarea și derularea acestui turneu. Felicitări premiaților, un mare bravo juniorilor care au fost la inaltime, felicitări Mariusică, Nicu și Rareș!
Multumiri:
-tuturor participantilor ce au ales sa participe la concursul nostru
-dlui. prof.Manaila,directorul Scolii sportive Tecuci,care ne-a pus la dispozitie sala de sport
-dlui Corcoz pentru cele doua mese si 30 de mantinele
-dlui Ramfu Tudor pentru cele trei mese
-dlui Cristovici Viorel pentru mese,transport si suplimentul de "mici"
-echipei din Tecuci (Bodin Ion,Postelnicu Ciprian,Pascu Paul,Chetronie Liviu,Tanu Mihai,Stamate Eduard) pentru ajutorul acordat la transportul meselor
Am inceput cu un turneu B+ si dupa cinci turnee am terminat cu un A-
Sa fiti sanatosi si sa ne vedem cu bine la turneele viitoare!
Un turneu foarte frumos, cu multe meciuri frumoase si rasturnari de scor, inclusiv 12 sau 13 mingi de meci salvate de Iacob Gabriel in victoria obtinuta in superioare in fata lui Ticu Dorin. Desi nu am putut concura din cauza unei probleme medicale aparute in dimineata concursului, m-am simtit foarte bine alaturi de prietenii mei din Amatur. Apreciem transparenta cu care organizatorii ne-au prezentat conditiile existente in sala, desi a fost mai bine decat au prezentat initial (lipsa condens, lipsa problemelor cauzate de prezenta soarelui etc). Organizatorii au facut tot posibilul pentru buna desfasurare a concursului, motiv pentru care, cu siguranta, vom fi prezenti si la turneele viitoare de la Tecuci. Multumim!