AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa MitSoft" - Tecuci, 13.09.2014

Uit?ndu-mă la festivitatea de premiere de anul trecut, n-am putut să nu observ cum încerca Dl. Dr. Toma sa subtilizeze ditamai cupa. :D
Sunteți așteptat să încercați și anul acesta. :)

Da, da... :-) Am ramas cu gandul la cupa, asa ca vin si anul asta, sa joc in finala cu dl. Bodin :-)
Vad ca intre timp am fost promovat iar la amatori, asa ca... SCAPA CARE POATE !!!

Deci: TOMA IULIAN, amatori :P

Buna seara oameni buni,se inscrie cu mare placere Robu Mihai din Mogosesti la amatori,multumesc

Dupa un an ,am "reusit" sa ies, destul de "sifonat" din "groapa cu lei" cum s-a exprimat Marcel si sper ca voi reusi, cat mai curand,sa ma intorc acolo.
Corneliu Zainescu -Galați-amatori

Ma inscriu si eu ,Gigi Ciobotaru ,tecucean fiind vreo 20 de ani ,nicorestean dintotdeauna ...Mi-e dor de prietenii mei pe care abia astept sa-i revad!:La OPEN...

Mihai, turneul de la Tecuci e un bun prilej pentru tine si Dan Petrov sa va impacati cu dl.Gigi. In felul acesta il obligati si pe Radu Costica care este un bun mediator sa va impace.
De acord?

De acord domnul Tavy.Eu deja am dezgropat securea razboiului.Nu are rost sa tii dusmanie.
Pe linia asta poate si Daniel Berov sa lase un pic.

Astept cu interes,vreau sa l vad pe dom Gigi Ciobotaru ce face in concurs.

:DO trecem la premii:una bucata secure dubla,de razboi,apartenenta Mihai Viteazul- anul 1600.
Maner incrustat cu pietre pretioase.:p

Din Panciu cvartetul BODEA VASILE,VASILIU DAN,SOCACI SORIN amatori si IORDANIU AUREL open

- - - Actualizat - - -

Focșani AVRAM SANDU JANETU amatori

Back
Sus