AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa MitSoft" - Tecuci, 13.09.2014

din Piatra Neamț primul lot de fresh-meat la amatori:Dumitrescu Dan , Paduraru Andi , Buruiana Petrisor-nou si uns
la OPEN Grosan Nicu

din Piatra Neamț primul lot de fresh-meat la amatori:Dumitrescu Dan , Paduraru Andi , Buruiana Petrisor-nou si uns
la OPEN Grosan Nicu
Din cate cunosc eu,il chema Buriana Petru si este de fapt mai vechi ,in schimb este uns cu toate alifiile tenisistice,incat are valoare de jucator de open.Corectarea este necesara pentru (re)introducerea corecta in clasament.

la OPEN Grosan Nicu

Buruiana Petrisor apare in Clasamentul din Iunie 2012 cu MP 19 (scris Buriana Petru - Piatra Neamț) motiv pentru care inscrierea se poate face doar la Open.
Va rugam sa confirmati prezenta la Open si numele corect. Multumim!

Cer scuze pentru inscrirea domnului Ciovirta Ionut la amatour nu am avut de unde sa stiu.
Ciovirta Ionut la open.

A venit ... Toamna!
Si odata cu "domnia sa" si Clasamentul din 01.09.2014 care aduce si doua schimbari de categorie printre viitorii participanti la Cupa "MitSoft" - Tecuci.
Astfel, Dl. Maresi Ioan (MP=22) - Focșani si Dl. Antohe Viorel (MP=18) - Focșani au trecut de la Amatori la Open și sunt rugați să confirme participarea la categoria supranumită "Groapa cu lei".
Multumim!

cate grupe vor fi la amatori si din cati participanti?se vor face dupa mp sau dupa clasament grupele?multumesc.

Cate grupe vor fi la amatori si din cati participanti? Se vor face dupa MP sau dupa clasament grupele? Multumesc.

Dupa cum scrie in anuntul turneului, grupele la Amatori se fac dupa Clasament iar la Open după MP. Numarul maxim de jucatori in grupa va fi 6. Numarul de grupe il vom afla in dimineata concursului cand vom sti exact cati jucatori au ajuns efectiv la Tecuci. Maxim vor fi 16 grupe - o grupa la masa.

Conform anuntului, 16 mese (=grupe) x 6 jucatori = 96 de participanti maxim la amatori - aranjati cf. clasamentului (iar la open, conform MP).

ORA DE ÎNCEPERE:
AMATORI - 08.30 - 09.15 – validare înscrieri, la 09.30 încep meciurile;​
LOGISTICĂ: 16 mese (Joola) aprobate ITTF, mingi Joola;
- Număr maxim de participanți: 96;
- Capi de serie grupe inferioare – conform clasament AmaTur la zi;

Back
Sus