AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa Moș Crăciun" - editia a VII-a, O+A, Fălticeni 20.12.2014

se incumeta cineva sa joace la dublu cu Mahu Bogdan(Oblio)?daca da sa scrie sa stiu si eu.multumesc

- - - Actualizat - - -

voi juca cu primul care doreste sa joace cu mine

se incumeta cineva sa joace la dublu cu Mahu Bogdan(Oblio)?daca da sa scrie sa stiu si eu.multumesc

- - - Actualizat - - -

voi juca cu primul care doreste sa joace cu mine
Salut Bogdan , dacă vrei sa jucam împreună la dublu mie o sa îmi facă plăcere....sau poate ai găsit pe cineva intre timp

Ok Tiberiu. Se inscrie la dublu Volostiuc Tiberiu cu Mahu Bogdan. Multumesc frumos. Sa ne vedem sanatosi Tibi.

- - - Actualizat - - -

Ok Tiberiu. Se inscrie la dublu Volostiuc Tiberiu cu Mahu Bogdan. Multumesc frumos. Sa ne vedem sanatosi Tibi.

Volosciuc Tiberiu. Scuze.

In acest caz trebuie sa vin cu elicopterul.De acolo de sus se vede foarte bine drumul si sala de joc.Nu stie nimeni de unde pot inchiria un astfel de mijloc de deplasare?Si la ce pret?
Doctore ce tot întrebi de elicoptere, vorba lui ,GeluBv' tu oricum vii cu sania..

Ciobotaru Gigi-Iași..Mai aduce cativa in masina,va reveni cu precizari

Blanariu Ioan - Blanariu Dionisie la dublu .
Blanar Marian este la amatori iar Blanariu Ioan la V-VIII...
Multumesc!

Buna seara ,
Va rog pt inscriere sectiunea amatori , Mureșan Ion , Galați . Si pt dublu cu subsemnatul , Florea Gigi .

- - - Actualizat - - -

Pentru cazare , vorbim direct cu locatiile indicate sau prin dvs , organizatorii ?
Multumim anticipat pt raspuns

Din Botoșani la amatori:

Grosul Octavian
Marcean Ovidiu
Buzilă Ioan-nou(daca am retinut bine numele)

Pentru dublu ,

Morosan Marian si Cioban Cornel Sv

Pentru simplu,

Rosu Livia
Cioban Cornel din Sv la amatori

Volostiuc Marius/Toporas Cosmin-dublu. Multumesc :)

Ultima editare:
Back
Sus