PRIZA TOK
senior
In acest caz trebuie sa vin cu elicopterul.De acolo de sus se vede foarte bine drumul si sala de joc.Nu stie nimeni de unde pot inchiria un astfel de mijloc de deplasare?Si la ce pret?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
In acest caz trebuie sa vin cu elicopterul.De acolo de sus se vede foarte bine drumul si sala de joc.Nu stie nimeni de unde pot inchiria un astfel de mijloc de deplasare?Si la ce pret?
Salut Bogdan , dacă vrei sa jucam împreună la dublu mie o sa îmi facă plăcere....sau poate ai găsit pe cineva intre timpse incumeta cineva sa joace la dublu cu Mahu Bogdan(Oblio)?daca da sa scrie sa stiu si eu.multumesc
- - - Actualizat - - -
voi juca cu primul care doreste sa joace cu mine
Ok Tiberiu. Se inscrie la dublu Volostiuc Tiberiu cu Mahu Bogdan. Multumesc frumos. Sa ne vedem sanatosi Tibi.
Doctore ce tot întrebi de elicoptere, vorba lui ,GeluBv' tu oricum vii cu sania..In acest caz trebuie sa vin cu elicopterul.De acolo de sus se vede foarte bine drumul si sala de joc.Nu stie nimeni de unde pot inchiria un astfel de mijloc de deplasare?Si la ce pret?