AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa Primaverii" editia a VI-a, Lugoj, 23.05.2015, open+amatori+copii

Felicitari organizatorului,castigatorului si tuturor participantilor,un turneu de nota zece plus m am simtit minunat!!!! Personal am jucat bine si raman cu marea satisfactie de a invinge castigatorul cu un 3-0 meritat!!!!! Multa sanatate si sa ne revedem cu bine la viitoarele competitii.Nu in ultimul rand vreu sa l felicit pe Mocean Dan,un jucator si un caracter deosebit cu care am jucat un meci spectaculos dar si pe colegul Avram Victor cu care am avut deasemenea un meci placut ochiului!!Bravo baieti!!!

- - - Actualizat - - -

Lugoj,jos palaria!!!!

Felicitari Deiane,vad ca te a motivat infrangerea pe care ti am administrat o cu 3\0,ai revenit bine si ai castigat turneu.Nu in ultimul rand vreau sa l felicit pe Put Gabriel,finalistul,caracter deosebit,un concurs excelent domnule,la mai mare.
Un weekend la superlativ tuturor va doresc de pe meleaguri aradene!!! Cu mare drag Horia

Felicitări GHITA pentru locul 1 ,tine-o tot așa. Felicitări ARADUL pentru TREI locuri pe PODIUM. ARADUL izvor nesecat de CAMPIONI ma bucur pentru TOTI !!!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, :) am uitat , se pare ca Ghita al nostru sta bine cu nervii, si foarte optimist :thumbup: ,,, a fost condus cu 2-0 ,,, si de acolo a revenit... Bravo lui! :shock:

Cred ca toti avem nevoie de asa ceva, sa fim optimisti si rabdare multa!!! :thumbup:

Turneu frumos la care ma bucur ca am participat impreuna cu severinenii mei deasemenea satisfacuti de jocuri,o primire excelenta din partea lui Kralizec [un tip deosebit] si a sotilor Ignat ,felicitari castigatorilor si la toti jucatorii care-au fost la Lugoj.O sa revin cu placere oricand acolo.

Asa ar trebui organizate toate turneele. Adica, in sala de sport sa nu se puna mai mult de 12 mese. In sfirsit m-am simtit si eu bine fiindca a fost spatiu suficient de mare intre mese, astfel incit sa nu trebuiasca sa te feresti tot timpul de ghiulelele ce vin de la mesele vecinilor. Gazde primitoare, organizatori preocupati de bunul mers al competitiei, receptivi la sugestiile participantilor. M-a impresionat placut curatenia din sala, inclusiv de la vestiare si toaleta. Mi-a placut si fiindca au participat oameni care au dat dovada de mult bun-simt.
Multumim gazdelor si organizatorilor pentru frumoasa simbata pe care ne-au oferit-o !
As vrea sa le spun participantilor aradeni ca, ar fi bine ca, atunci cind vor sa-si sustina un concitadin, sa o faca mai putin zgomotos, pentru a nu deranja jucatorii ce joaca simultan la alte mese.
Voi reveni cu placere la Lugoj.

Nea Titi aici cam ai dreptate si eu jucam cu dl Peiov in acelasi timp,si era cam galagie,Dar na adrenalina era la cote mari,sa ne revedem cu bine la viitoarele turnee,salutari la Deva!!!

Frumos turneu!! meciuri spectaculoase, atmosfera adevarata de competitie. Vreau sa-l felicit in mod special pe bunul meu prieten Put Gabriel, ai fost la inaltime Gabi!!!
Sincer nu am crezut ca poti juca asa frumos si echilibrat. bravo tie, De un singur lucru mie ciuda, ca ai o baterie DURACEL in plus fata de mine:). felicit toata Oravita.
Bravo Clau, bravo Cristi!

Mulțumesc Bogdane ptr cuvintele frumoase la adresa mea..și tu ai fost la ?nălțime ca de fiecare data,doar ca eu am avut mai mult noroc ieri.Echipa din Oravita mulțumește organizatorilor ptr bună primire iar colegilor și prietenilor din Arad și Reșița sa ne vedem cu bine la următorul turneu cu sănătate!!

Am ramas datori cu rezultatele de la turneul de copii:

TURNEU COPII

[table="class: x"][TR][TD="width: 20"][/TD][TD="width: 200"]Nume si prenume[/TD][TD="width: 180"]Localitate[/TD][TD="width: 30"]
1​
[/TD][TD="width: 30"]
2​
3​
4​
5​
6​
7​
[/TD][TD="width: 45"]
V​
[/TD][TD="width: 45"]
Loc​
[/TD][/TR]
[TR][TD]2[/TD][TD]CRISTEA ANDREI[/TD][TD]AIUD[/TD][TD="bgcolor: black"]
[/TD][TD]
1-3​
[/TD][TD]
3-1​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
5​
[/TD][TD]
2​
[/TD][/TR]
[TR][TD]1[/TD][TD]IEPURE CALIN[/TD][TD]AIUD[/TD][TD]
3-1​
[/TD][TD="bgcolor: black"]
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
3-2​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
3-2​
[/TD][TD]
6​
[/TD][TD]
1​
[/TD][/TR]
[TR][TD]5[/TD][TD]MICLEA GEORGE[/TD][TD]AIUD[/TD][TD]
1-3​
[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
3-1​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
3-2​
[/TD][TD]
3​
[/TD][TD]
[/TD][/TR]
[TR][TD]4[/TD][TD]NOVACESCU ANDREI[/TD][TD]LUGOJ[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
3-1​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
3​
[/TD][TD]
4​
[/TD][/TR]
[TR][TD]6[/TD][TD]POSTELNICU ERIC[/TD][TD]DEVA[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
2-3​
[/TD][TD]
1-3​
[/TD][TD]
1-3​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
1​
[/TD][TD]
[/TD][/TR]
[TR][TD]7[/TD][TD]SOCACI VALENTIN[/TD][TD]LUGOJ[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
0​
[/TD][TD]
[/TD][/TR]
[TR][TD]3[/TD][TD]ZAMBONI ADINA[/TD][TD]LUGOJ[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
2-3​
[/TD][TD]
2-3​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
3​
[/TD][TD]
3​
[/TD][/TR]

[/TABLE]

Multumim organizatorilor pentru primul turneu A la Lugoj. Felicitari castigatorilor! Am fost aproape sa dau lovitura dar mai muncim!

Ai jucat foarte bine si, mai mult decit atit, ai fost foarte tare din punct de vedere psihic, fiindca ai reusit sa treci cu bine peste incurajarile zgomotoase adresate adversarului tau.

Felicitari !

Organizare ireprosabila, atmosfera foarte prietenoasa si calda. Multumiri mari lui Kralizec pentru organizare, si pentru tot efortul depus, si fam. Ignat. Ma bucur ca m-am revazut cu prietenii din tara, cu cei de la Resita,Oravita,Oradea, sportivi de nota 10 si nu in ultimul rand oameni foarte faini.A tinut mai mult decat ne-am fii asteptat,dar a meritat, mai ales ca am ramas in compania celor de la Resita si Oravita.Eu unul chiar m-am simtit foarte bine la Lugoj,si am sa revin cu drag la concursurile de acolo. Bravo pedro, te-ai autodepasit la turneul asta :-D. Ai jucat incredibil de bine, pacat ca ti-a mai lipsit un punct si luai Loc I. Sa ne revedem cu bine la urmatoarele turnee.

PS: Nu in ultimul rand as vrea sa-i felicit pe "Amatorii" Kaposta Victor pt Loc 3, si pe Lacatis Ghita pt Loc 1 meritat zic eu :-D pt rabdare si pentru efortul depus cu "piaptanul" denumit de Roman Bogdan ( si anume OX ) , si "Ursului" Bogdan Roman pt loc 3 la Open.... :-)

buna ziua , felicitari organizatoriilor si in primul rand fam. Ignat pentru efortul depus , dar din pacate trebuie sa spun ca am avut de asteptat dupa o grupa mai mult de 2 ore , grupa cu 7 s-a terminat mai repede si cea cu 6 nu era inca gata , iar la un momendat era o gramada de oameni la masa respectiva , se calcula care cum sa se califice , nu este primadata cand vad ...iar pot spune ca am mai intalnit mai des calculele ce se fac in grupe , chiar si la mine in grupa a fost ,pe fata - cam lasa de dorit respectul intre noi sportivii, doara pot sa ma elimine , pacat ..pot sa spun ca incetul cu incetul sa-r putea sa nu mai fie un TURNEU AMATUR ,pana la TURNEUL FINAL cand acolo chiar conteaza clasamentul si punctele ....se pot intampla multe...in rest va doresc numai bine si sa mai puteti organiza mai multe Turnee...FELICITARI ORGANIZATORIILOR SI CASTIGATORIILOR .....

buna ziua , felicitari organizatoriilor si in primul rand fam. Ignat pentru efortul depus , dar din pacate trebuie sa spun ca am avut de asteptat dupa o grupa mai mult de 2 ore , grupa cu 7 s-a terminat mai repede si cea cu 6 nu era inca gata , iar la un momendat era o gramada de oameni la masa respectiva , se calcula care cum sa se califice , nu este primadata cand vad ...iar pot spune ca am mai intalnit mai des calculele ce se fac in grupe , chiar si la mine in grupa a fost ,pe fata - cam lasa de dorit respectul intre noi sportivii, doara pot sa ma elimine , pacat ..pot sa spun ca incetul cu incetul sa-r putea sa nu mai fie un TURNEU AMATUR ,pana la TURNEUL FINAL cand acolo chiar conteaza clasamentul si punctele ....se pot intampla multe...in rest va doresc numai bine si sa mai puteti organiza mai multe Turnee...FELICITARI ORGANIZATORIILOR SI CASTIGATORIILOR .....
Asa-i doamna Rodica..... si eu cu 2 victorii nu m-am calificat mai departe din superioare, am fost 3 cu 2 victorii.. desi l-am batut prima data pe Danut Moceanu ( prietenul meu :-) ) nu am reusit sa ma calific. Eu pun mai tot timpul esecurile pe mana mea ( ca se putea, ca mai trebuia sa iau un set si alte calcule ), si cred ca asa ar fi cel mai bine ca sa nu iti faci gand rau si sa treci mai usor peste. Si la campionate mondiale, campionate europene, la orice sport s-au facut si se fac tot felul de "smecherii" si blaturi. Numai bine :-) si sa fim mai optimisti.

Ce sa i faci victore ai mare dreptate cand pierzi tu esti de vina in principal totusi spun cu mana pe inima ca aici si eu is de vina dupa ce te am invins 3\1trebuia sa castig si cu Danut da na o fost in forma desi meciu o fost f fain.o zi excelenta

O singură dezamăgire am și eu!(Put Gabriel)!..poate nu sunt în asentimentul tuturor,dar..pe final, la sferturi,semifinalele la Open și Finala am rămas doar cei care am fost implicați și colegii lor de la acest turneu!! Amatorii(Avansați mai nou!!),de ce ați plecat!?Noi v-am susținut pana la final..Colegi și prieteni Amaturisti rămâneți și susțineți-va colegi sau adversarii pana la capăt!!Asa e frumos.. Putini am rămas dar spectacolul a meritat alături de prieteni adevărați!! Se pare ca mai nou e o regula,, Iau bătaie, plec acasă".Socializare, prietenie,ambiție,colegialitate sper,ca aceste cuvinte sa nu rămână în VAN"-Bafta tuturor!!

Back
Sus