roman bogdan
Coordonator Onorific
Cata dreptate ai, si mai dureros este ca la noi in zona noastra se intampla chestia asta tot mai des.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
O singură dezamăgire am și eu!(Put Gabriel)!..poate nu sunt în asentimentul tuturor,dar..pe final, la sferturi,semifinalele la Open și Finala am rămas doar cei care am fost implicați și colegii lor de la acest turneu!! Amatorii(Avansați mai nou!!),de ce ați plecat!?Noi v-am susținut pana la final..Colegi și prieteni Amaturisti rămâneți și susțineți-va colegi sau adversarii pana la capăt!!Asa e frumos.. Putini am rămas dar spectacolul a meritat alături de prieteni adevărați!! Se pare ca mai nou e o regula,, Iau bătaie, plec acasă".Socializare, prietenie,ambiție,colegialitate sper,ca aceste cuvinte sa nu rămână în VAN"-Bafta tuturor!!
Concursul a inceput la 9:36. S-a folosit sistemul uzual din Amatur cu 6 jucatori in inferioare, 4 in superioare iar apoi eliminatorii atat la Amatori cat si la Open. Nu stiu ce alt sistem ai fi vrut sa fie folosit. Premierea la copii s-a desfasurat dupa terminarea superioarelor de la Amatori iar premierea la Amatori a avut loc dupa superioarele de la Open. Concursul s-a terminat dupa ora 12 noaptea pentru ca s-a intarziat cu o grupa la open in inferioare si de-acolo s-a decalat totul cam cu o ora. A fost cate o grupa cu 7 atat la amatori cat si la open dar s-a jucat pe 2 mese deci n-au fost probleme. Chiar zicea si Roman Bogdan ca-i surprinzator ca s-a terminat concursul dupa ora 12 cu 31 de jucatori si nu au fost timpi morti dar au fost multe meciuri echilibrate. Legat de specatori, toti suntem amatori, fiecare stam cat ne simtim bine. Nu poti sa obligi pe nimeni sa stea sa urmareasca jocurile daca nu-l intereseaza. Au fost cam 20 de persoane in sala pana la sfarsit. Eu cred ca-i in regula.
Evident ca exista tot felul de sisteme de joc. Acest sistem a fost agreat si momentan cu acest sistem se joaca in Amatur, conform regulamentului. Au fost 31 de participanti la open si 49 de participanti la amatori. Cum se putea evita grupa de 7 ca sa se si respecte minimul de 5 meciuri pentru fiecare jucator din regulament?!? Repet, nu au fost intarzieri din cauza grupei de 7 pentru ca s-a jucat pe doua mese. Nu au fost nemultumiri, nu s-a plans nimeni. Vad ca tu vii cu nemultumiri si nici nu ai fost prezent. N-am inteles ce problema a fost la Lugoj?!?
Noi suntem amatori, mai mult sau mai putin sportivi. Amatur inseamna distractie, socializare, intalnire cu amicii si prietenii. Cred ca ar fi foarte sec si fad un turneu de 6 ore. Si ce este agreat de catre participanti nu stiu daca poti tu sa spui. Acum vreo doua luni spunea cineva pe forum ca ii e dor de turneele care se terminau noaptea la unu, doua... Daca la turneul urmator vor veni 40 de oameni, inseamna ca am esuat si n-am reusit sa multumim majoritatea participantilor. De multumit pe toti, este imposibil. Iar tu vad ca esti nemultumitul care nu a fost prezent. Deci pe viitor, tre' sa ne gandim si la un sistem ca si cei care nu sunt prezenti sa fie multumiti
.
O singură dezamăgire am și eu!(Put Gabriel)!..poate nu sunt în asentimentul tuturor,dar..pe final, la sferturi,semifinalele la Open și Finala am rămas doar cei care am fost implicați și colegii lor de la acest turneu!! Amatorii(Avansați mai nou!!),de ce ați plecat!?Noi v-am susținut pana la final..Colegi și prieteni Amaturisti rămâneți și susțineți-va colegi sau adversarii pana la capăt!!Asa e frumos.. Putini am rămas dar spectacolul a meritat alături de prieteni adevărați!! Se pare ca mai nou e o regula,, Iau bătaie, plec acasă".Socializare, prietenie,ambiție,colegialitate sper,ca aceste cuvinte sa nu rămână în VAN"-Bafta tuturor!!