Evident ca exista tot felul de sisteme de joc. Acest sistem a fost agreat si momentan cu acest sistem se joaca in Amatur, conform regulamentului. Au fost 31 de participanti la open si 49 de participanti la amatori. Cum se putea evita grupa de 7 ca sa se si respecte minimul de 5 meciuri pentru fiecare jucator din regulament?!? Repet, nu au fost intarzieri din cauza grupei de 7 pentru ca s-a jucat pe doua mese. Nu au fost nemultumiri, nu s-a plans nimeni. Vad ca tu vii cu nemultumiri si nici nu ai fost prezent. N-am inteles ce problema a fost la Lugoj?!?
Noi suntem amatori, mai mult sau mai putin sportivi. Amatur inseamna distractie, socializare, intalnire cu amicii si prietenii. Cred ca ar fi foarte sec si fad un turneu de 6 ore. Si ce este agreat de catre participanti nu stiu daca poti tu sa spui. Acum vreo doua luni spunea cineva pe forum ca ii e dor de turneele care se terminau noaptea la unu, doua... Daca la turneul urmator vor veni 40 de oameni, inseamna ca am esuat si n-am reusit sa multumim majoritatea participantilor. De multumit pe toti, este imposibil. Iar tu vad ca esti nemultumitul care nu a fost prezent

. Deci pe viitor, tre' sa ne gandim si la un sistem ca si cei care nu sunt prezenti sa fie multumiti

.