AmaTur: Turneu A TURNEU A "Cupa Pro Aktiv Focșani" - 24 mai 2014

Am vazut eu bine ca din grupele inferioare se califica in superioare doar primii 3 clasati iar superioarele vor fi formate doar din 3 jucatori? Asa scrie in prezentarea anuntului concursului.Daca e asa, multi dintre noi n-avem nici o sansa sa ajungem in superioare, dar asta e, daca asa e regulamentul..Oricum e o placere sa joci chiar si cateva meciuri la un concurs..

Ultima editare:
Am vazut eu bine ca din grupele inferioare se califica in superioare doar primii 3 clasati iar superioarele vor fi formate doar din 3 jucatori? Asa scrie in prezentarea anuntului concursului.Daca e asa, multi dintre noi n-avem nici o sansa sa ajungem in superioare, dar asta e, daca asa e regulamentul..Oricum e o placere sa joci chiar si cateva meciuri la un concurs..

Regulamentul spune ca trebuie asigurat un numar minim de 5 jocuri pentru fiecare participant...
Datorita numarului suficient de mese, voi reveni asupra anuntului initial si sistemul o sa fie cu 4 calificati din inferioare si in continuare grupe superioare de 4 jucatori.

Asa da, e mult mai bine.Scuze, nu stiam ca anuntul/regulamentul initial poate suferi modificari.Multumesc pentru raspunsul foarte prompt.

Costi, poți modifica un nume, te rog, ca să nu rămână așa pentru eternitate? Nu este Muntean Ștefan-Alin, este Munteanu (la copii 10-14 ani). Mulțumesc anticipat.

Costi, poți modifica un nume, te rog, ca să nu rămână așa pentru eternitate? Nu este Muntean Ștefan-Alin, este Munteanu (la copii 10-14 ani). Mulțumesc anticipat.

O sa-l rog pe Florin Apian sa modifice in clasament. :) OK

Ultima editare:
Iordaniu Aurel,Socaci Sorin, Bodea Vasile, Vasiliu Dan, Busuioc Bogdan si Chirila Viorel din Panciu la amatori.

Din bacau se inscrie Radu Isaic - Amatori
Capusa Bogdan - Open

la copii sub 10 ani -valeanu cosmin-bacau
copii intre 10 si 14 ani:valeanu vlad-bacau
marola mihai-bacau
ciobaca teodora-bacau

balaita mihai -bacau

Din Bacău Ursulescu Ioan amatori

Costi,
La copii poate in loc de meniu (ca oricum o sa aibă toti pachetel) poate le faci niste medalii ,cupe ,etc.
Ar fi foarte frumos !!!!!
PS : clarifica cu punctele ca m- a ?nnebunit fecioru-miu ca nu stie daca o sa ia puncte in amator se uita de 2 ori pe zi la clasament.
Mersi mult.
Radu

Buna ziua , pt inscriere , Ionita Valentin , Galați , amatori .
Cu multumiri

Salut Costi ,
Vezi ca Rares Constantinescu este ( categoria copii sub 10 ani ) a rămas si in lista de amatori .

- - - Actualizat - - -

Din Brăila - Toma Andrei categoria copii sub 10 ani

.........voi reveni asupra anuntului initial si sistemul o sa fie cu 4 calificati din inferioare si in continuare grupe superioare de 4 jucatori.
Disponibilitatea ta mă face să fiu prezent. Cu trei calificati nici mie nu-mi placea, cu toate ca in procent de peste 50% as fi avut sanse sa trec in superioare. Sistemul asta cu trei calificati (Mangalia, etc) nu mi-au placut niciodata, uneori l-am inteles ca fiind impotriva aglomaratiei, altii spun ca nu se mai fac aranjamente (eronat, ba este chiar mai simplu cu doi contra unul).
Daca ai nevoie sa te ajut la ceva sunt disponibil, poate la copii....

Vladoiu Gelu...Brașov...amatori...cu cazare vineri si sambata

E o varianta si sistemul de 3 concurenti in grupa superioara ;cand ai raport nr.jucatori / nr.mese mare ,sistemul de 3 in grupa superioara te mai relaxeaza un pic ( ai 3 jocuri de jucat fata de 6 jocuri -grupa de 4 jucatori);
oricum e mai omenesc sistemul cu 3 jucatori in superioara decat eliminatorii direct dupa grupe inferioare.

Back
Sus