Bravo Golden Boy(Stanciu Alin)!finala la Amatori dintre Stanciu Alin si Voinea Sorin s-a incheiat cu scorul de 3 - 0
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Bravo Golden Boy(Stanciu Alin)!finala la Amatori dintre Stanciu Alin si Voinea Sorin s-a incheiat cu scorul de 3 - 0
 .
.

). Felicitari Panciu pt victorie si pentru admiratorii din tribuna.
 ). Felicitari Panciu pt victorie si pentru admiratorii din tribuna. ). Amatorii se ridica si devin din ce in ce mai aproape de "Open-isti", in Călărași, oras fara "istorie" in tenisul de masa, dar unde se manifesta entuziasmul unui nucleu de jucatori (mai tineri si mai batrani) .
 ). Amatorii se ridica si devin din ce in ce mai aproape de "Open-isti", in Călărași, oras fara "istorie" in tenisul de masa, dar unde se manifesta entuziasmul unui nucleu de jucatori (mai tineri si mai batrani) .asteptam finala de la amtori...
Bravo Alin!!!Felicitari!!!
am vazut si eu..scuze era printre celelalte postari de la open. Din cauza euforiei ca a castigat "asta micu" al nostru de la Călărași cred ca nu am vazut din primaAm postat un pic mai sus,...mi-a scapat primul set si binenteles claritatea...